WTA Awards: καλύτερη παίκτρια της σεζόν η Κένιν!

Η Σοφία Κένιν κέρδισε το βραβείο της καλύτερης παίκτριας WTA για τη σεζόν 2020!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των βραβείων WTA Awards για το 2020!

Mε τη Σοφία Κένιν να κατακτά την πιο σημαντική διάκριση αυτή της καλύτερης παίκτριας για τη χρονιά που θα μας αφήσει σε μερικές εβδομάδες!

Η 22χρονη Αμερικανίδα εκτοξεύτηκε στην κορυφή του αθλήματος κατακτώντας τον πρώτο της Grand Slam τίτλο στο Australian Open

και φτάνοντας σε ακόμα έναν τελικό Major, στο Ρολάν Γκαρός τερματίζοντας τη σεζόν στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης!

Το δίδυμο Μλαντένοβιτς/Μπάμπος κέρδισε αναμενόμενα το βραβείο της καλύτερης ομάδας διπλού μιας και κατέκτησαν μαζί δύο Grand Slam μέσα στη χρονιά, στο Australian Open και το Ρολάν Γκαρός.

Η Ίγκα Σβίατεκ κέρδισε, επίσης αναμενόμενα, τη διάκριση της πιο βελτιωμένης τενίστριας για το 2020 χάρη, φυσικά, στην ασύλληπτη πορεία που έκανε στο Ρολάν Γκαρός κατακτώντας τον πρώτο της τίτλο καριέρας εκεί δίχως καν να χάσει σετ!

Η Αργεντινή Νάντια Ποντορόσκα κέρδισε τον τίτλο της newcomer για το 2020 καθώς ξεκίνησε τη χρονιά εκτός του Τοπ250 για να την τερματίσει στο Νο48(!) έχοντας παίξει στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός δίχως καν να έχει κερδίσει αγώνα Grand Slam πριν από το Παρίσι σε βασικό ταμπλό Major!

Comeback player για το 2020, επίσης αναμενόμενα, ψηφίστηκε η Βικτόρια Αζαρένκα που επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο μετά από τέσσερα χρόνια παίζοντας τον πρώτο της τελικό Slam μετά το 2013 (US Open) και κατακτώντας το Σινσινάτι μεταξύ άλλων σπουδαίων αποτελεσμάτων!

Προπονητής της χρονιάς ψηφίστηκε ο Πιοτρ Σιερπουτόφσκι, coach της Ίγκα Σβίατεκ η οποία ψηφίστηκε και ως η αγαπημένη του κοινού για το 2020!

Κώστας Αϊτάκης

The post WTA Awards: καλύτερη παίκτρια της σεζόν η Κένιν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα