Ο νόμος της “Βασίλισσας” – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς ήταν εξαιρετική, έδειξε σε όλους γιατί είναι το πραγματικό Νο1 και επιβλήθηκε της Σιμόνα Χάλεπ στα τρία σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν όπου θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα…

Συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του 24ου Grand Slam της πλούσιας καριέρας της η Σερίνα Γουίλιαμς, αφού σήμερα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Νο1 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη Σιμόνα Χάλεπ, και πέρασε στην τελική “8αδα”.

Η θρυλική Αμερικανίδα,

επικράτησε μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά της περυσινής φιναλίστ στη Μελβούρνη και “σφράγισε” με 6-1, 4-6, 6-4, το εισιτήριό της για τα προημιτελικά του Major της Αυστραλίας για 12η φορά στην καριέρα της.

Εκεί, θα παίξει κόντρα στο πρώην Νο1 του κόσμου και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτήν τη χρονική περίοδο, Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα απέκλεισε και την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα νωρίτερα και προελαύνει στην διοργάνωση.

Η Σερίνα Γουίλιαμς, Νο16 του ταμπλό στη Μελβούρνη, προκρίθηκε στον 50ο(!) προημιτελικό της καριέρας της σε Grand Slam διοργάνωση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως έχει ξεπεράσει για τα καλά τα προβλήματα που την ταλαιπωρούσα.

Στα του αγώνα, η Σερίνα αν και έχασε το εναρκτήριο γκέιμ του αγώνα, κέρδισε έξι(!) συνεχόμενα στη συνέχεια και πήρε το πρώτο σετ με 6-1, παίζοντας εξαιρετικό και επιθετικό τένις, μην αφήνοντας την Χάλεπ να αντιδράσει.

Στο δεύτερο σετ η Αμερικανίδα ξεκίνησε με μπρέικ (1-2), όμως η Ρουμάνα έδειξε γιατί είναι το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Εξαιρετικά αντανακλαστικά, αυτοσυγκέντρωση και πίστη στο επιθετικό της πλάνο, οδήγησαν την Χάλεπ στην ισοφάριση με 4-6.

Όλα κρίθηκαν στο τρίτο και καθοριστικό σετ του αγώνα, με την Χάλεπ να ξεκινάει εξαιρετικά. Στο 2-3 υπέρ της, έφτασε κοντά στο μπρέικ, όμως απόλεσε τρεις ευκαιρίες και ισοφαρίστηκε σε 3-3 από την Αμερικανίδα.

Αφού δεν έκανε το μπρέικ η Χάλεπ, το έκανε η Σερίνα. Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων έσπασε το σερβίς της Ρουμάνας στο αμέσως επόμενο γκέιμ και πήρε προβάδισμα με 4-3 αρχικά και στη συνέχεια με 5-3.

Η Χάλεπ μείωσε σε 5-4, όμως η Γουίλιαμς σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη και πανηγύρισε έξαλλα λίγες στιγμές αργότερα την πρόκριση στα προημιτελικά, με 6-4 στο τρίτο σετ.

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο νόμος της “Βασίλισσας” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα