Πύργος… Ράονιτς! – VIDEO

Mεγάλη εμφάνιση και νίκη του Μίλος Ράονιτς επί του ισχυρού αουτσάιντερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους “16” του Australian Open

Ο Μίλος Ράονιτς είναι και πάλι εδώ!

Ο big server Καναδός που πέρασε διάφορα προβλήματα τραυματισμού τον τελευταίο χρόνο, δείχνει να επιστρέφει στην κορυφαία φόρμα του, αυτή που τον οδήγησε μέχρι και το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης (Νοέμβριος 2016).

Το Νο17, πλέον, του κόσμου

μετά από φοβερή εμφάνιση, επικράτησε με το επιβλητικό 6-1, 6-1, 7-6(5) του Νο4 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του πρώτου Grand Slam της σεζόν, περιμένοντας εκεί το νικητή της αναμέτρησης Τσόριτς-Πουίγ.

Ο Ζβέρεφ, είναι το τρίτο δυνατό όνομα που αποκλείει ο Μίλος Ράονιτς στο φετινό Australian Open, μετά τους Νικ Κύργιο και Στάνισλας Βαβρίνκα στους δύο πρώτους γύρους της διοργάνωσης.

Με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και εμφανή τα σημάδια βελτίωσης συνολικά στο παιχνίδι του, ο Ράονιτς φαίνεται να είναι το αντίπαλο δέος του Νόβακ Τζόκοβιτς στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Ειδικά στα δύο πρώτα σετ της αναμέτρησης με τον Ζβέρεφ, ο Ράονιτς ήταν εκπληκτικός μην επιτρέποντας στον αντίπαλό του να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του στο court.

Μέσα σε 63 λεπτά και μετά από 4 σερί breaks, ο 28χρονος Καναδός είχε φτάσει στο 6-1, 6-1 παίζοντας φουλ επιθετικό τένις και προσπαθώντας να έχει συνέχεια εκτός ισορροπίας τον Ζβέρεφ.

Η κυριαρχία του Ράονιτς δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό στον Ζβέρεφ που ξέσπασε στη ρακέτα του, σε ένα σημείο του 2ου σετ.

Το 3ο σετ ήταν αμφίρροπο αλλά και πάλι ο Ράονιτς είχε τις απαντήσεις στις κρίσιμες στιγμές, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία νίκη του με τη συμπλήρωση δύο ωρών στη Rod Laver Arena.



ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Πύργος… Ράονιτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα