Πέρασαν Οσάκα, Σβιτολίνα – VIDEO

Ναόμι Οσάκα και Ελίνα Σβιτολίνα θα μονομαχήσουν για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Australian Open

Η Ναόμι Οσάκα χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα της Αναστασία Σεβάστοβα για να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, επικράτησε με 4-6, 6-3, 6-4 της αντιπάλου της και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην 8αδα της Μελβούρνης, μόλις στον δεύτερο προημιτελικό Grand Slam της καριέρας της, μετά

την πορεία τίτλου πέρυσι στη Νέα Υόρκη.

Πολύ πιο επιθετική απ’την Σεβάστοβα (51 winners έναντι 22), η Οσάκα αποδείχθηκε λίγο πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες για break απ’τη Λετονή και ολοκλήρωσε την ανατροπή της μετά από 1 ώρα και 47 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena.



Στα προημιτελικά η 21χρονη Γιαπωνέζα θα αναμετρηθεί με την Ελίνα Σβιτολίνα η οποία λίγο νωρίτερα, στη Margeret Court Arena, κέρδισε με 6-2, 1-6, 6-1 την Μάντισον Κις.

Η Ουκρανή, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε πιο σταθερό τένις και υπέπεσε σε λιγότερα αβίαστα λάθη (16 έναντι 34 της Κις), φτάνοντας στη νίκη σε 1 ώρα και 36 λεπτά.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Σβιτολίνα θα δώσει το παρόν στην προημιτελική φάση του Australian Open ενώ συνολικά αυτός είναι ο 4ος προημιτελικός της σε Grand Slam.



AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Πέρασαν Οσάκα, Σβιτολίνα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα