Ο Νισικόρι επιβεβαίωσε την απόσυρσή του από το Australian Open

Ο Κέι Νισικόρι δεν θα ταξιδέψει ούτε φέτος στη Μελβούρνη, με τον 33χρονο Ιάπωνα να αποσύρεται από το πρώτο Grand Slam της σεζόν καθώς δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. 

Ο Νισικόρι είχε ως στόχο να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο Australian Open του 2024, μετά από τον τραυματισμό του στο γόνατο τον

περασμένο Ιούλιο, ωστόσο πλέον ευελπιστεί σε μια επιστροφή τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. 

“Θεωρώ ότι δεν θα είμαι έτοιμος για το Australian Open. Πλέον ο στόχος μου είναι να παίξω κάποια τουρνουά Challenger στις ΗΠΑ με σκοπό να επιστρέψω στο Indian Wells ή στο Miami Open. Εκτιμώ ότι το να επιστρέψω τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο είναι μια πιο ρεαλιστική πρόβλεψη.”, δήλωσε ο Νισικόρι

Ο πρώην Νο4 του κόσμου και φιναλίστ του US Open το 2014, έχει να αγωνιστεί στη Μελβούρνη από το 2021 όπου και ηττήθηκε από τον 1ο γύρο στην αναμέτρησή του με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ενώ τελευταία του συμμετοχή σε Grand Slam ήταν στο US Open της ίδιας χρονιάς (2021) όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 3ο γύρο. 

Τον περασμένο Ιούνιο ο Νισικόρι έκανε μια εξαιρετική επανεμφάνιση στο τένις, μετά από τον τραυματισμό του στο ισχίο, κατακτώντας τον τίτλο στο Challenger του Palmas de Mar στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ τον Ιούλιο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της Ατλάντα, χάνοντας από τον Τέιλορ Φριτς, στο τελευταίο του παιχνίδι μέχρι σήμερα. 

The post Ο Νισικόρι επιβεβαίωσε την απόσυρσή του από το Australian Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα