Φέντερερ: “Είναι καλό για το άθλημα που παίζουν ακόμα Ράφα και Νόλε” (vid)

O Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για την επιστροφή του Ράφα Ναδάλ, αλλά και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα, με τον Ελβετό να αποθεώνει και τους δύο παίκτες τονίζοντας το πόσο καλό κάνει στο άθλημα που συνεχίζουν και αγωνίζονται ακόμα. 

Αν και ο Φέντερερ δεν μπήκε στη διαδικασία πρόβλεψης για το τι περιμένει από τον Ναδάλ μέσα στο 2024 περιορίστηκε στο να του ευχηθεί απλά να έχει μια πολύ καλή σεζόν. 

“Ελπίζω ο Ράφα να επιστρέψει δυνατός την επόμενη χρονιά.”, σχολίασε ο κάτοχος 20 major

τίτλων. “Όσο για τον Τζόκοβιτς ο Φέντερερ είπε: “Ελπίζω να συνεχίζει να παίζει όσο θέλει. Είναι καλό για το άθλημα να παίζουν και οι δύο ακόμα.”

“Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα γι’ αυτούς. Το να μοιράζομαι το court μαζί τους τόσα χρόνια ήταν κάτι το φανταστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που έπαιξα εναντίον τους 40-50 φορές οπότε έχω πολλές αναμνήσεις μέσα από σπουδαίες μάχες.”

Roger #Federer:
"I hope Rafa (#Nadal) come back very strong next year. And I hope Novak (#Djokovic) can keep on playing as long as he wants because it's just really good for the game to have these guys still in the game."@Big3Tennis @norinchi_df @nadalnews @NovakFanClub pic.twitter.com/Pt5a99Xg4l

— CGTN Sports Scene (@CGTNSportsScene) December 7, 2023

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι τρεις μεγάλοι της ιστορίας του παγκοσμίου τένις ήταν στο Laver Cup του 2022 στο Λονδίνο, στον αποχαιρετισμό του Φέντερερ στο άθλημα. Όλα αυτά έρχονται λίγο μετά από τη συνέντευξη του Νόβακ Τζόκοβιτς στον δημοσιογράφο Τζον Βερτάιμ και στην εκπομπή “60 minutes” με τον Σέρβο να παραδέχεται ότι οι τρεις παίκτες δεν ήταν ποτέ φίλοι, λόγω του ανταγωνισμού, αλλά θα ήθελε πολύ να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. 

“Από την πλευρά μου έχω μεγάλο σεβασμό και για τους δύο. Θα ήθελα πολύ στο μέλλον να έχουμε μια φιλική σχέση. Προσωπικά θα το ήθελα. Θέλω να πω ότι ξέρω προφανώς δεν τα πηγαίναμε τόσο καλά κατά τη διάρκεια της καριέρας μας, αλλά και εκτός court. Και δεν είμαστε φίλοι γιατί ξέρετε είμαστε αντίπαλοι και είναι δύσκολο ως ανταγωνιστές να είμαστε πολύ κοντά και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας ή για το πως νιώθουμε γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας.”, είπε ο Νο1 του κόσμου.

From rivals to friends? @DjokerNole says he would like that—just not for a little while…

Catch the full '60 Minutes' interview Sunday, December 10th at 7:30 PM ET after the football game on CBS and streaming on Paramount+

Credit: @60Minutes pic.twitter.com/RZsZDwMeBG

Tennis Channel (@TennisChannel) December 9, 2023

The post Φέντερερ: “Είναι καλό για το άθλημα που παίζουν ακόμα Ράφα και Νόλε” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα