Αλκαράθ: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μούρθια με μια ρακέτα

Ο Κάρλος Αλκαράθ άναψε το στο Σάββατο το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη της Μούρθια, ύψους 32 μέτρων και διαμέτρου 23 μέτρων, χτυπώντας μια μπάλα του τένις με τη ρακέτα του μετά από την αντίστροφη μέτρηση του πολυπληθούς κοινού που συγκεντρώθηκε στην Plaza Circular για να δει το μεγάλο αυτό σόου από κοντά. 

Ο δήμαρχος της Μούρθια, Χοσέ Μπαλέστα, παρουσίασε τον Νο2 του κόσμου από το Ελ Παλμάρ της Μούρθια, λίγο μετά από τη μουσική βραδιά

με την τραγουδίστρια Ρουθ Λορέντσο να ερμηνεύει μερικά από τα τραγούδια της στο κοινό που παρευρέθηκε στο άναμμα του δέντρου. 

Un golpe mágico de Carlos Alcaraz devuelve a los murcianos el Gran Árbol de Navidad.

El tenista de El Palmar ha encendido el Gran Árbol de la Plaza Circular lanzando con una raqueta de luces LED una bola luminosa.https://t.co/TSKhaVsOoX pic.twitter.com/cf99syYPbn

— Ayuntamiento de Murcia (@AytoMurcia) December 9, 2023

“Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ζήτω η Μούρθια”, έγραψε στην κάμερα ο Αλκαράθ, όπως ακριβώς κάνουν οι τενίστες μετά από νίκη.”. Ο Αλκαράθ απολαμβάνει λίγες μέρες στη γενέτειρά του μετά από τις διακοπές που έκανε στο Μεξικό. 

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός πιάνει και πάλι δουλειά ενόψει τη νέας σεζόν. Ο Νο2 του κόσμου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, η οποία περιλαμβάνει πολλά παιχνίδι επίδειξης όπως αυτό κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ στις 28 Δεκεμβρίου. 

The post Αλκαράθ: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μούρθια με μια ρακέτα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα