Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας το 2019

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Σαμπάχ» η οποία επικαλείται προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο χρόνο που διανύουμε Ελλάδα και Τουρκία θα εμπλακούν σε πόλεμο.

Ο τίτλος του τουρκικού δημοσιεύματος είναι «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sabah, το οποίο παρουσιάζει μια πλειάδα από προβλέψεις του Γάλλου
γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου και αποκρυφιστή, περιλαμβάνοντας μάλιστα και προφητείες της «Μπάμπα Βάνγκα», μιας γηραιάς κυρίας από την Βουλγαρία που πολλοί πιστεύουν ότι είχε "προφητεύσει" πολλά γεγονότα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως "σύμφωνα με το αποκωδικοποιητή των προφητειών του Νοστράδαμου, Φοντμπρούν, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα και «μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν».

Η διαρκώς αυξανόμενη ένταση στις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ, η προσέγγιση της γείτονας με την Ρωσία, οι αντεγκλήσεις Ερτογκάν-Νετανιάχου, αλλά και η αντιπαλότητα στην Ανατολική Μεσόγειο για τα κοιτάσματα, έχουν κάνει πολύ ανήσυχη την κοινή γνώμη στην Τουρκία που …επηρεάζεται πολύ από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα