Ο Λέιβερ συνεχάρη τον Ράφα

Γνωστός θαυμαστής του Ράφαελ Ναδάλ, κυρίως για το πάθος και την αγάπη του Ισπανού για το άθλημα, ο Ροντ Λέιβερ συνεχάρη τον Ισπανό για την κατάκτηση του year-end No1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Αυστραλός Θρύλος, αφιέρωσε ένα πολύ ωραίο tweet στον Ράφα, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, τον Ισπανό ως τον νεανικό του φίλο.

“Συγχαρητήρια από καρδιάς στον Ράφαελ Ναδάλ για το Νο1 στην κατάταξη. Είχες μια εξαίρετη σεζόν και έχεις πολλές ακόμα μπροστά σου νεαρέ μου φίλε” έγραψε ο Λέιβερ.

Heartfelt congratulations @RafaelNadal on attaining the year-end No.1 ranking. You’ve had an incredible year and still more to come young fella! Rocket

— Rod Laver (@rodlaver) November 15, 2019

Ένας άλλος Αυστραλός, ο Πατ Κας, τοποθετήθηκε επίσης για το παιχνίδι του Ναδάλ με τον Τσιτσιπά, δίνοντας συγχαρητήρια και στους δύο για τη φανταστική τους απόδοση.

“Εκπληκτικό τένις από Ναδάλ και Τσιτσιπά σήμερα. Τα forehands του Ράφα στο καθοριστικό σετ, ήταν φοβερά. Έδειξε γιατί είναι ξανά το Νο1 για φέτος. Με αυτή τη φόρμα, τον Τσιτσιπά τον περιμένει ένα Major πολύ σύντομα” έγραψε ο Κας.

Sensational tennis from Nadal and Tsitsipas today. Rafa fhands in the final set to win just ridiculous. Showed why he’s No 1 again this year. In this form Tsitsipas has a major awaiting him soon enough.

— Pat Cash (@TheRealPatCash) November 15, 2019

The post Ο Λέιβερ συνεχάρη τον Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα