Το πρόγραμμα των ημιτελικών!

Οι δύο τεράστιοι ημιτελικοί του Nitto ATP Finals θα λάβουν χώρα το Σάββατο στο Λονδίνο και περιλαμβάνουν, φυσικά, ματσάρες!

Οι διοργανωτές έβαλαν στο μεσημεριανό πρόγραμμα το ματς που μαγνητίζει τα περισσότερα βλέμματα και δεν είναι άλλο από την σούπερ αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρότζερ Φέντερερ (16:00 GR).

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι φέτος οι δύο τενίστες με τον Στέφανο να κερδίζει τον Φέντερερ στο Αυστραλιανό Όπεν αλλά τον “Βασιλιά” να απαντά με νίκες σε Ντουμπάι και Βασιλεία!

Ο Φέντερερ

κυνηγά ακόμα έναν τελικό σε Finals με τον Στέφανο, στο μόλις πρώτο του ATP Finals, να έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και να στοχεύει στην παρθενική του συμμετοχή σε τελικό μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης!

Το βράδυ έχουμε το δεύτερο σπουδαίο ματς της μέρας ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Ντομινίκ Τιμ (22:00 GR).

Δύο καλοί φίλοι αναμετρώνται για πρώτη φορά φέτος.

Ο Τιμ έχει κερδίσει επίσης τις εντυπώσεις με τις τρομερές σερί νίκες του επί των Φέντερερ και Τζόκοβιτς και καλείται τώρα να “εκθρονίσει” από τον Λονδίνο τον Σάσα Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός προκρίθηκε χρονικά τελευταίος και δεν θέλει με τίποτα να εγκαταλείψει τα σκήπτρα του έχοντας πάντως δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν ονειρικό Τιμ που παίζει το τένις της ζωής του!

The post Το πρόγραμμα των ημιτελικών! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα