Ο Φριτς το εμπόδιο του Στέφανου προς τα προημιτελικά (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και ξεπέρασε ελεγχόμενα το εμπόδιο του νεαρού Λούκα Βαν Άσε στο μεσημεριανό πρόγραμμα της Παρασκευής στη Μελβούρνη, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Τέιλορ Φριτς στη φάση των “16” του Australian Open, μετά και τη νίκη του Αμερικανού νωρίτερα με 3-6, 6-4, 6-2, 6-2 επί του φορμαρισμένου, Φαμπιάν

Μαροζάν.

Τσιτσιπάς και Φριτς θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 3-1 στις νίκες, έχοντας μάλιστα κερδίσει τον Αμερικανό στην αντίστοιχη φάση (4ος γύρος) του πρώτου Major της χρονιάς το 2022 με 3-2 σετ. Ο 26χρονος Φριτς πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Στέφανο, στο περσινό Monte Carlo Masters.

Αυτή είναι η 4η φορά που ο Τέιλορ Φριτς θα βρεθεί σε 4ο Grand Slam διοργάνωσης, μετά το AO 2022, Wimbledon 2022 και US Open 2023.

Το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, με έξι τίτλους καριέρας και career high το Νο6 του κόσμου (02/23), δεν ξεκίνησε καλά το ματς με τον Μαροζάν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τον 24χρονο Ούγγρο, Νο67 της κατάταξης.

Γρήγορα, όμως, βρήκε τα πατήματα και το ρυθμό του στη John Cain Arena και με σύμμαχο το σερβίς του, έφτασε στη νίκη μετά από 2 ώρες και 23 λεπτά, τελειώνοντας το ματς με 19 άσους, 53 συνολικά winners και 24 αβίαστα λάθη, πετυχαίνοντας έξι breaks έναντι δύο του αντιπάλου του.

“Την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ στους “16” έπαιξα με τον Στέφανο. Πέρυσι παίξαμε ένα ματς και το κέρδισα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά” είπε ο Φριτς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Ο Φριτς το εμπόδιο του Στέφανου προς τα προημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα