Τσιτσιπάς: “Η εμπειρία έπαιξε ρόλο” (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε στην on court συνέντευξη αμέσως μετά τη νίκη του κόντρα στον 19χρονο Γάλλο Λούκα βαν Άσε, ότι η εμπειρία ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να φτάσει στη νίκη, αλλά και το γεγονός ότι σε αυτό το ματς ήθελε να κάνει ένα καλύτερο ξεκίνημα από τα δύο πρώτα στη διοργάνωση.

“Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν βρισκόταν σ’ αυτή τη φάση. Είναι νεοφερμένος στο Τour, ήρθε πολύ πρόσφατα, τον παρακολουθούσα και έπαιξε σπουδαίο τένις για να κερδίσει επάξια μια θέση για να παίξει στη Rod Laver Arena.”,

είπε ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στον αντίπαλο του. “Σήμερα πάλεψε πολύ σκληρά από την αρχή ως το τέλος, πρέπει να του δώσω τα εύσημα γι’ αυτό, έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Ένιωσα πως η εμπειρία έπαιξε ρόλο σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου.”

“Είχα κάπως μουδιασμένο ξεκίνημα στα δυο πρώτα παιχνίδια μου στο τουρνουά, οπότε ήθελα κάτι διαφορετικό σήμερα. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις από σετ πίσω και να δείχνεις το καλύτερό σου παιχνίδι σου από το 2ο set και μετά. Ήθελα να τα δώσω όλα από την αρχή σήμερα και να δείξω το πάθος μου από τον πρώτο πόντο. Προσπάθησα να πιέζω συνεχώς τον εαυτό μου και να ξεπερνώ τις προσδοκίες μου και είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά.”

Στον 4ο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς που με τη σειρά του κέρδισε τον Φαμπιάν Μαρόζαν με 3-6, 6-4, 6-2, 6-2. 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Τσιτσιπάς: “Η εμπειρία έπαιξε ρόλο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα