Nascar : To Superstar Racing Experience βάζει τίτλους τέλους στο 2024

Nascar Superstar Racing Experience:  «Μπήκαμε στην επόμενη φάση της σειράς αγώνων μας με μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το τι ήταν μπροστά. Οι προσδοκίες μας, ωστόσο, έχουν μετριαστεί από παράγοντες της αγοράς που έχουν αποδειχθεί πάρα πολύ για να ξεπεραστούν», αναφέρει μια δήλωση σειράς.

«Ο χρόνος έχει τελειώσει για να παρουσιάσουμε το είδος των εκδηλώσεων που αξίζουν οι θαυμαστές, οι συνεργάτες, οι οδηγοί και οι πίστες μας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για τη δέσμευσή τους, τη συμβολή τους και την υποστήριξή τους καθώς φέραμε μια νέα

ιδέα στην πραγματικότητα.

«Η βιομηχανία των αγώνων συνεχίζει να εξελίσσεται και διερευνούμε ενεργά στρατηγικές επιλογές για τις μακροπρόθεσμες δυνατότητες της σειράς. Κάναμε αυτήν την ανακοίνωση τώρα για να δώσουμε στους συνεργάτες μας το χρόνο και την ευελιξία να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντά τους.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

“Θα παρέχουμε ενημερώσεις για μελλοντικά σχέδια για το SRX όταν είναι διαθέσιμα.”

Nascar Superstar Racing Experience: Το SRX είχε ήδη προγραμματίσει γύρους στο Berlin Raceway, Cedar Lake Speedway, Slinger Speedway, Stafford Speedway και Thunder Road Speedbowl για το 2024. Το Stafford ήταν στο πρόγραμμα κάθε χρόνο, ενώ το Βερολίνο είχε οριστεί για τη δεύτερη σεζόν του στο ημερολόγιο και ο Slinger έπρεπε να επιστροφή μετά την τελευταία εμφάνιση το 2021. Το Cedar Lake στο Ουισκόνσιν ήταν μια νέα προσθήκη, όπως και ο Thunder Road, ο οποίος προστέθηκε στο πλατό του 2023 μόνο για να ακυρωθεί λόγω πλημμύρας . Το SRX συνήθως φιλοξένησε έξι αγώνες ετησίως, που σημαίνει ότι θα είχε παρουσιαστεί ακόμη μία πίστα.

Για το 2023, η SRX σχημάτισε μια πολυετή συνεργασία με το ESPN που μετέφερε τους αγώνες σε Πέμπτες με την ετικέτα Thursday Night Thunder . Ως εκ τούτου, η σεζόν του 2024 θα είχε ξεκινήσει στο Stafford στις 11 Ιουλίου.

«Απολαύσαμε τη σχέση μας με την SRX και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», δήλωσε το ESPN.

Nascar Superstar Racing Experience:  Ο Ryan Newman κέρδισε το πρωτάθλημα το 2023, ενώ οι συνιδρυτές της σειράς Tony Stewart και Marco Andretti διεκδίκησαν τους τίτλους του 2021 και του 2022 αντίστοιχα .

Η παύση του SRX ανακοινώθηκε τρεις ημέρες μετά την έναρξη του Διεθνούς Αγώνα Πρωταθλητών , του οποίου η αρχική ενσάρκωση χρησίμευσε ως μοντέλο για το SRX ως μια σειρά αυτοκινήτων προδιαγραφών που συγκεντρώνει διεθνή αστέρια αγώνων. Ωστόσο, παρόλο που το IROC ηγείται πλέον από τον συνιδρυτή του SRX, Ray Evernham, ο οποίος δεν ασχολείται πλέον με το SRX, η αναβολή δεν σχετίζεται με τη μεταρρύθμιση του IROC.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Αναβάτες MotoGP 2024 : Η Ισπανία κυριαρχεί στην λίστα χωρών του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGPF1 Grand Prix Madrid: Επιβεβαιώθηκε η Μαδρίτη «κλέβει» το Ισπανικό Γκραν Πρι της Formula 1 από τη ΒαρκελώνηDakar μοτοσυκλέτας: Η Honda πάει για το τρίδυμοF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα