Υποδοχή ηρώων στους Κροάτες! – VIDEO

Ο κακός “χαμός” έγινε στο Ζάγκρεμπ όπου πλήθος Κροατών αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας Davis Cup για την τεράστια επιτυχία τους να πάρουν τον φετινό τίτλο μέσα στην έδρα της Γαλλίας!

Η εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του…Παγκοσμίου Κυπέλλου ήρθε!

Το καλοκαίρι, οι Κροάτες είδαν την εθνική ομάδα της χώρας τους στο ποδόσφαιρο να κάνει τρομερή πορεία μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης στη Ρωσία

αλλά εκεί η Γαλλία τους σταμάτησε!

Ο τελικός στο Davis Cup του τένις έμελλε να κριθεί και πάλι ανάμεσα στις δύο αυτές χώρες, αυτή τη φορά όμως, οι Κροάτες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν μέσα στην έδρα των Γάλλων μάλιστα!

Με βασικό πρωταγωνιστή τον Μαρίν Τσίλιτς και άξιο συμπαραστάτη τον Μπόρνα Τσόριτς, η Κροατική ομάδα κέρδισε το δεύτερο Davis Cup της ιστορίας της και αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον “αθλητικό” λαό της Βαλκανικής χώρας που έσπευσε να πανηγυρίσει και να υποδεχτεί την αποστολή της ομάδας που προσγειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ζάγκρεμπ!

Στην πλατεία Μπαν Γέλατσιτς, στο κέντρο της πόλης, μετέβησαν με πούλμαν αμέσως μετά την άφιξη τους στο Ζάγκρεμπ οι Κροάτες διεθνείς του Ζέλικο Κράγιαν, όπου αποθεώθηκαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν “ένα” με το πλήθος των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί για να τους συγχαρούν για τον ιστορικό αυτό θρίαμβο!

Κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο, ο ηγέτης της ομάδας, Τσίλιτς, ανέφερε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που στέκομαι εδώ με αυτό το τρόπαιο! Δείξαμε σε όλον τον πλανήτη ότι είμαστε οι καλύτεροι!” ανέφερε φανερά εκστασιασμένος και ανακουφισμένος ο 30χρονος τενίστας που έφερε, μέχρι την Κυριακή, βαρέως τη χαμένη ευκαιρία για τον τίτλο του 2016.

Μάλιστα, οι Κροάτες θα έχουν να θυμούνται το γεγονός ότι κατέκτησαν την τελευταία εκδοχή του Davis Cup με την ιστορική του μορφή καθώς, ως γνωστόν, το φορμάτ της διοργάνωσης αλλάζει εντελώς το 2019.

Κώστας Αϊτάκης

The post Υποδοχή ηρώων στους Κροάτες! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα