Το μεγάλο ευχαριστώ του Ράφα στον Ρότζερ (pics)

Ο Ράφα Ναδάλ, με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε το μεγάλο του αντίπαλο και ταυτόχρονα αγαπημένο του φίλο στο Tour, Ρότζερ Φέντερερ, για όλα όσα πέρασαν παρέα τα προηγούμενα χρόνια, με αφορμή το μεγάλο αντίο του “Βασιλιά”.

Από τις επικές μονομαχίες τους εντός courts, στις υπέροχες στιγμές τους εκτός courts και τη “χρυσή” σελίδα που έγραψαν στο επαγγελματικό τένις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ισπανός, για τον Ρότζερ:

“Προς τον Ρότζερ, τον φίλο μου και αντίπαλό μου.

Εύχομαι,

αυτή η μέρα να μην είχε φτάσει ποτέ… Είναι στενάχωρη μέρα για εμένα προσωπικά και γενικότερα για ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο. Στο είχα πει όταν είχαμε μιλήσει. Και, να, που έφτασε η ώρα.

Ήταν ευχαρίστησή μου, μεγάλη μου τιμή και προνόμιο για εμένα, να μοιράζομαι τα courts μαζί σου, για όλα αυτά τα χρόνια, περνώντας τόσο υπέροχες στιγμές, εντός κι εκτός γηπέδων.

Θα έχουμε πολλές ακόμη στιγμές να μοιραστούμε στο μέλλον, γιατί έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμη παρέα. Το ξέρουμε και οι δυο αυτό.

Για την ώρα, εύχομαι κάθε ευτυχία σε σένα και τη σύζυγό σου, Μίρκα, τα παιδιά σας, την οικογένειά σας. Να απολαύσεις ό,τι θα έρθει. Θα σε δω στο Λονδίνο, στο Laver Cup”.

Η ανάρτησή του:

The post Το μεγάλο ευχαριστώ του Ράφα στον Ρότζερ (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα