Ο Αλκαράθ απειλεί το αήττητο του Ναδάλ (vids)

Η ονειρεμένη διασταύρωση του Ράφαελ Ναδάλ με τον Κάρλος Αλκαράθ, επιβεβαιώθηκε…

Ο 18χρονος Ισπανός πραγματοποίησε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Indian Wells και με 2-0 σετ επί του φορμαρισμένου Κάμερον Νόρι, σφράγισε τον Ισπανικό εμφύλιο με το ίνδαλμά του στα ημιτελικά του BNP Paribas Open.

Λίγο μετά την πρόκριση του Ναδάλ

επί του Κύργιου στο blockbuster παιχνίδι των προημιτελικών, ο Αλκαράθ πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 6-3 επί του Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπιστή του τίτλου και έγινε ο νεαρότερος ημιφιναλίστ στο Καλιφορνέζικο Masters, μετά τον 17χρονο Αντρέ Αγκάσι το 1988.

Final 4 here he comes @alcarazcarlos03 defeats Norrie 6-4 6-3 to reach his first Masters 1000 semi-final!

Next up: RAFA NADAL!#IndianWells pic.twitter.com/KOczEAnZ1Z

Tennis TV (@TennisTV) March 18, 2022

Με το πνεύμα μαχητή και νικητή που τον διακρίνει, ο Αλκαράθ κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες του αγώνα, όπως για παράδειγμα τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω με break στο εναρκτήριο σετ ή το γρήγορο break του Νόρι στο 2ο σετ και μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά αγώνα, πήρε την προκριση στον πρώτο Masters ημιτελικό της καριέρας του.

“Είναι τόσο ξεχωριστό να παίζω τον πρώτο μου Masters ημιτελικό εδώ στο Indian Wells, στον παράδεισο του τένις. Διασκεδάζω κάθε δευτερόλεπτο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή” είπε η Αλκαράθ ο οποίος τελείωσε το ματς με 31 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη.

“It’s so special to be able to play my first masters 1000 semifinal here in Indian Wells, Tennis Paradise…”

This guy knows what to say @alcarazcarlos03 pic.twitter.com/PJNN6UF30e

Tennis TV (@TennisTV) March 18, 2022

Αλκαράθ και Ναδάλ θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, μετά την εύκολη επικράτηση του 35χρονου στο Masters της Μαδρίτης το 2021 με 6-1, 6-2. Στα hard courts της Αμερικής και με τη φόρμα, την επιπλέον εμπειρία και τον νεανικό του ενθουσιασμό, ο Αλκαράθ πιστεύει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες.

“Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ νευρικός στη Μαδρίτη. Τώρα, έχω προπονηθεί μερικές φορές μαζί του και ξέρω καλύτερα πως να παίξω απέναντί του. Πιστεύω ότι θα είναι λίγο πιο διαφορετικό το ματς. Προφανώς μπορεί και να με καταστρέψει πάλι…” είπε με χιούμορ ο Αλκαράθ ενόψει της μεγάλης ημιτελικής αναμέτρησης το Σάββατο.

Ο 18χρονος από τη Μούρθια, σημείωσε τη 12η νίκη του σε 13 αγώνες που έχει δώσει φέτος (12-1) και μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells έχει εξασφαλίσει την άνοδο στο Νο15 της κατάταξης. Μπορεί να ανέβει κι άλλο, μόνο με την κατάκτηση του τίτλου στην Καλιφόρνια (Νο13).

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Ο Αλκαράθ απειλεί το αήττητο του Ναδάλ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα