Ντουμπάι: Πρεμιέρα με νίκη για την Πλίσκοβα (vid)

Ιδανικά ξεκίνησε τις προσπάθειές της στο δεύτερο 1000άρι της σεζόν στο Ντουμπάι η Καρολίνα Πλίσκοβα, μιας και επικράτησε της Σουάι Ζαγνκ με 6-3, 7-5, μετά από μία ώρα και 19 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Η 31χρονη Τσέχα έπαιξε πολύ επιθετικά, ιδιαίτερα πάνω στο αντίπαλο service, και τέλειωσε το ματς με 5/8 BP, κάνοντας μάλιστα τα πρώτα 3 break στο πρώτο μέρος. Μέτρησε επίσης 13 άσους και 4 διπλά λάθη, ενώ έσωσε και 7/9 BP της Κινέζας αντίπαλής της.

Είχε 71% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (29/41), ήταν συνεπής από το δεύτερο (48%,

11/23, και κράτησε σε χαμηλά νερά την Ζανγκ, που ναι μεν κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο set, αλλά και να κάνει πρώτη break στο δεύτερο, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

10th win in 13 days @KaPliskova finds a way past Zhang in straight sets to move on in Dubai, 6-3, 7-5.#DDFTennis pic.twitter.com/N1FYRpSMgH

wta (@WTA) February 19, 2024

Στον επόμενο γύρο η Πλίσκοβα θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Αμερικανή Άσλιν Κρούεγκερ, που στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό επικράτησε της Καρολίν Γκαρσία με 3-6, 6-3, 6-3, πραγματοποιώντας την πρώτη έκπληξη της WTA 1000 διοργάνωσης στα ΗΑΕ.

Θυμίζουμε επίσης πως η Πλίσκοβα προέρχεται από 2 γεμάτες διοργανώσεις σε Ντόχα και Κλουζ. Έφτασε ως τα ημιτελικά στο Qatar Open, όπου αποκλείστηκε από την Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ στη Ρουμανία κατέκτησε τον τίτλο με εξαιρετικές εμφανίσεις, δείχνοντας να αφήνει γρήγορα πίσω της τους πρόωρος αποκλεισμούς σε Μελβούρνη και Αδελαΐδα.

SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (+2h)

The post Ντουμπάι: Πρεμιέρα με νίκη για την Πλίσκοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα