Τσιτσιπάς: Ανάκαμψη στη Μασσαλία

Μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στον τελικό του ABN AMRO World Tennis Tournament και την ήττα από τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξιδεύει για Γαλλία όπου θα πάρει μέρος στο αγαπημένο του Open 13 της Μασσαλίας.

Ο 23χρονος Έλληνας

πρωταθλητής, δύο φορές πρωταθλητής της indoor διοργάνωσης στο Γαλλικό Νότο (2019-20) θα πραγματοποιήσει την 6η συνεχόμενη συμμετοχή του στο τουρνουά στο οποίο έχει ρεκόρ 9-3.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ο Τσιτσιπάς καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό και έχει bye στον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Στη φάση των “16”, περιμένει το νικητή του γαλλικού εμφυλίου μεταξύ του Ούγκο Γκαστόν και του Κορεντίν Μουτέ.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο7 της διοργάνωσης, Αλεξάντερ Μπούμπλικ ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ξανά τον Αλιασίμ που βρίσκεται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό και διανύει εξαιρετική φόρμα.

Αυτό θα είναι το τέταρτο τουρνουά για τον Τσιτσιπά στο 2022 μετά το λειψό ATP Cup, την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open και την πρόσφατη ήττα του στον τελικό του Ρότερνταμ.

Μένει να δούμε αν στη Μασσαλία θα επανασυνδεθεί με τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο ο οποίος δεν ταξίδεψε στο Ρότερνταμ. Ο Τσιτσιπάς πρόσθεσε στο προπονητικό του επιτελείο τον Τόμας Ένκβιστ.

OPEN 13 DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: Ανάκαμψη στη Μασσαλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα