Ντόμινικ Τιμ: “Όνειρό μου το Roland Garros”

Ο Αυστριακός φέτος έφτασε μια νίκη μακριά απ’την εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το χώμα είναι η πιο ταιριαστή επιφάνεια για τον Ντόμινικ Τιμ και εκεί έχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Ο 25χρονος Αυστριακός, μετά την παρθενική του συμμετοχή φέτος σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης, είπε ότι ένας από τους μεγάλους στόχους στην καριέρα του είναι η κατάκτηση του φημισμένου,

Roland Garros.

“Να κερδίσω το Γαλλικό Όπεν, είναι ένα παιδικό όνειρο και φυσικά θα ήταν σπουδαίο να το εκπληρώσω. Έχω μπροστά μου 8-10 χρόνια να παίζω, δεν χρειάζεται να γίνει και του χρόνου. Όμως, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν έπαιζα καλύτερα στα Masters 1000 τουρνουά γιατί θα μπορούσα να πάρω πολλούς περισσότερους πόντους” είπε σε συνέντευξή του ο Τιμ.

Ο Τιμ αγωνίστηκε φέτος, τόσο στον τελικό του Roland Garros όσο και στο Masters της Μαδρίτης, χάνοντας από Ράφαελ Ναδάλ και Σάσα Ζβέρεφ αντίστοιχα.

Το Νο8 του κόσμου, θα ξεκινήσει τους αγώνες του για τη νέα χρονιά στο Mubadala World Tennis Championships και στη συνέχεια θα παίξει στο Qatar Open, στο πρώτο επίσημο τουρνουά της χρονιάς, μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τιμ θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του στην Τενερίφη όπου κάποιες μέρες θα έχει μαζί του τους Νταβίντ Γκοφάν και Φίλιπ Κολσράιμπερ για έντονη προπόνηση.

The post Ντόμινικ Τιμ: “Όνειρό μου το Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα