Προβάδισμα διά χειρός Τσόριτς! – VIDEO

Ο Μπόρνα Τσόριτς έκανε το τέλειο ξεκίνημα στον μεγάλο τελικό του φετινού Davis Cup κερδίζοντας δίχως να χάσει σετ τον Ζερεμί Σαρντί στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας!

Croatia takes a 1-0 lead in the #DavisCupFinal after a 62 75 64 win for @borna_coric over Jeremy Chardy in the opening rubber

in Lille!

0⃣1⃣ pic.twitter.com/e4d4ABNPV7

— Davis Cup (@DavisCup) 23 Νοεμβρίου 2018

Ο άνθρωπος που έδωσε την πρόκριση στην Κροατία με τη νίκη στο επεισοδιακό πέμπτο rubber με τις Η.Π.Α. στα ημιτελικά, ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στον μεγάλο εκτός έδρας τελικό κόντρα στη Γαλλία!

Ο λόγος για τον πολύ ανεβασμένο φέτος Μπόρνα Τσόριτς που όχι μόνο έκανε σπουδαία χρονιά στην ATP World Tour ολοκληρώνοντας τη σεζόν στο Νο12 του κόσμου αλλά έχει βοηθήσει τα μέγιστα και την Κροατία στο να φτάσει μέχρι τον τελικό του Davis Cup και πλέον, στο να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο!

Ο φορμαρισμένος Κροάτης επικράτησε του Ζερεμί Σαρντί με 6-2, 7-5, 6-4 μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Λιλ της Γαλλίας και έκανε το 1-0 για την Κροατία που δεν της δίνει κάτι παραπάνω από το πρώτο βήμα για τον τίτλο σε μια σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες.

Μπροστά όμως σε ένα εχθρικό κοινό, ο νεαρός Τσόριτς έδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και συγκέντρωση και απέδειξε γιατί είναι ποιοτικότερος τενίστας του Σαρντί με μια επαγγελματική εμφάνιση που ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η χώρα του πριν το δεύτερο rubber της μέρας και το μεγάλο ντέρμπι του Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά με τον Μάριν Τσίλιτς!

Even Lady Luck is shining on @borna_coric today #DavisCupFinal pic.twitter.com/eZV0mVp3Ac

— Davis Cup (@DavisCup) 23 Νοεμβρίου 2018

Εκπληκτική δουλειά έκανε ο Κροάτης στα service games του καθώς δεν παραχώρησε ούτε ένα break στον αντίπαλό του ενώ, με κομβικό σημείο το break που έκανε στο τέλος του δεύτερου σετ, ουσιαστικά “ισοπέδωσε” τις ελπίδες του βετεράνου Γάλλου για τη νίκη “χαλώντας” και τα σχέδια του Γιανίκ Νοά, ομοσπονδιακού προπονητή της Γαλλίας, που εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του στην εμπειρία και τον “ξεσηκωμό” που θα προκαλέσει ο αγαπημένος του κοινού, Τσονγκά, ώστε να μην βρεθεί η χώρα του στο 0-2 πριν τα διπλά του Σαββάτου…

The two captains couldn’t BE more different#DavisCupFinal pic.twitter.com/rqYbvxWwpg

— Davis Cup (@DavisCup) 23 Νοεμβρίου 2018

Παρασκευή, 23/11: Τελικός Davis Cup

Coric (Croatia) beat Chardy (France) 6-2 7-5 6-4

DAVIS CUP WORLD GROUP DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Προβάδισμα διά χειρός Τσόριτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα