Ντοκιμαντέρ ο επικός τελικός του 2008!

Μια σύμπραξη του BBC με το Tennis Channel, θα παρουσιάσει στις 6 Ιουλίου ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ με θέμα τον σπουδαιότερο αγώνα όλων των εποχών στο άθλημα. Δεν είναι άλλος, από την επική μονομαχία του Ράφαελ Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του Γουίμπλεντον το 2008…

Οι δυο κορυφαίοι τενίστες της ιστορίας, Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, μας έχουν χαρίσει ένδοξες και γεμάτες συγκινήσεις στιγμές

από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Κανένα ματς τους όμως μέχρι τώρα, δεν μπορεί να συγκριθεί, με τον σπουδαιότερο τελικό της ιστορίας.

Στις 6 Ιουλίου του 2008, οι δυο τους διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κεντρικό court του All England Club, σε έναν αξεπέραστο αγώνα που διήρκεσε 4 ώρες και 48 λεπτά, με τον Ισπανό πρωταθλητή να “ρίχνει” τελικά από τον θρόνο του τον “Βασιλιά” Ρότζερ, με νίκη μετά από πέντε σπουδαία σετ, 6-4, 6-4, 6-7(5), 6-7(8), 9-7.

Ανήμερα της συμπλήρωσης 10 χρόνων από εκείνο το παιχνίδι, στις 6 Ιουλίου του 2018 δηλαδή, το BBC σε συνεργασία με το Τennis Channel θα δώσουν σε δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον συγκεκριμένο τελικό.

Η παραγωγή ονομάζεται “Strokes Genius” και σκηνοθέτης είναι ο Άντριου Ντάγκλας. Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται πως οι δυο σπουδαίοι αθλητές έζησαν εκείνη την ημέρα, περιγράφουν τα συναισθήματά τους και σχολιάζουν την εξέλιξη του αγώνα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντοκιμαντέρ ο επικός τελικός του 2008! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα