Το πλάνο του Τσόριτς απέναντι στον Φέντερερ – VIDEO

Ο Μπόρνα Τσόριτς αντιμετωπίζει σήμερα τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του Gerry Weber Open στο Χάλε

Με σημείο αναφοράς την προηγούμενή τους συνάντηση, τον περασμένο Μάρτιο στο Indian Wells Masters, όπου ο Τσόριτς είχε φτάσει πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη, ο Κροάτης προετοιμάζεται για μια ακόμη μάχη με τον κορυφαίο όλων των εποχών, σήμερα στο Βεστφάλεν (14:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

Ο 21χρονος Κροάτης, Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης,

είχε προηγηθεί με σετ και με break του Φέντερερ στα ημιτελικά του Indian Wells Masters, πριν γνωρίσει τη δεύτερη ήττα (5-7, 6-4, 6-4) από τον Ελβετό σε ισάριθμες αναμετρήσεις μαζί του.

“Πιστεύω σε εκείνο το ματς έπαιξα σχεδόν τέλεια! Ήταν ένα σπουδαίο ματς. Έπαιζα πολύ καλά αλλά στο τέλος ίσως στάθηκα λίγο άτυχος αλλά και ο Ρότζερ έδειξε γιατί είναι το Νο1 στον κόσμο.

“Έπαιξε πολύ καλά στους κρίσιμους πόντους. Οπότε, δεν νομίζω να μπορούσα να έκανα κάτι διαφορετικό ούτε χρειάζεται να αλλάξω τίποτα. Πρέπει να παίξω ξανά στο ίδιο επίπεδο και δεν είναι εύκολο γιατί πιστεύω ότι ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι στη χρονιά.

“Θα προσπαθήσω, λοιπόν, να πιάσω ξανά το ίδιο επίπεδο. Ξέρω ότι είμαι το αουτσάιντερ στο ματς και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμος, δεν έχεις να χάσεις κάτι” είπε ο Τσόριτς.

The post Το πλάνο του Τσόριτς απέναντι στον Φέντερερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα