Ντόχα: Στον τελικό η τρομερή Κόνταβεϊτ (vids)

Η Ανέτ Κόνταβεϊτ σταμάτησε τη φοβερή πορεία της Γέλενα Οσταπένκο, “έσπασε” το σερί των εννέα συνεχόμενων νικών της Λετονής και πανηγυρίζοντας την δική της 9η σερί επικράτηση, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Qatar Open.

Η 26χρονη Εσθονή, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, διανύει το καλύτερο 6μηνο της καριέρας της στο Tour και το Σάββατο θα διεκδικήσει τον παρθενικό της WTA τίτλο, σε τουρνουά κατηγορίας WTA

1000.

Κερδίζοντας 6-1, 6-4 την Οσταπένκο (No13) μέσα σε μόλις 69 λεπτά, η Κόνταβεϊτ πέρασε στον τελικό της Ντόχα, όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 2ο διαδοχικό τίτλο της, μετά τον θρίαμβό στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης (WTA 500), λίγες ημέρες πριν, κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη.

Into her FIRST WTA 1000 final

@AnettKontaveit wins a ninth straight match with victory over Ostapenko in Doha!

Faces Swiatek or Sakkari for the #QatarTennis title on Saturday pic.twitter.com/RPtlHOrIET

wta (@WTA) February 25, 2022

Στον 14ο WTA τελικό της θα αγωνιστεί η Εσθονή, που θα αντιμετωπίσει τη Νο7 του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία κέρδισε με straight sets τη Μαρία Σάκκαρη. Από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι τώρα, η Κόνταβεϊτ μετράει 6-1 σε τελικούς WTA διοργανώσεων και είναι, σίγουρα, η πιο φορμαρισμένη τενίστρια στον κόσμο!

Για να αποκλείσει την Οσταπένκο, κέρδισε 39/50 πόντους πίσω από το σερβίς της, εκμεταλλεύτηκε 4/6 break points και περιόρισε το δυνατό σημείο της Λετονής, που δεν είναι άλλο από τις εξαιρετικές επιστροφές της.

Η Οσταπένκο κέρδισε μόλις 21/44 πόντους πίσω από το σερβίς της και μέτρησε 1/4 ευκαιρίες για break, γνωρίζοντας την ήττα με κάτω τα χέρια.

A tennis player’s nightmare #QatarTennis pic.twitter.com/dHFpHbgrIr

wta (@WTA) February 25, 2022

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Στον τελικό η τρομερή Κόνταβεϊτ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα