Ντουμπάι: Ρούμπλεφ, ο 1ος φιναλίστ (vids)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ πέτυχε την 3η συνεχόμενη ανατροπή του στο Ντουμπάι και απέκλεισε τον Νο5 του ταμπλό, Χούμπερτ Χουρκάτς, για να “σφραγίσει” το 1ο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο φετινό Dubai Duty Free Tennis Championships.

Ο 25χρονος Ρώσος διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, μετράει πλέον οκτώ συνεχόμενες νίκες και το Σάββατο θα αγωνιστεί στον 2ο διαδοχικό του τελικό

στο Tour, μετά τον τίτλο που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στη Μασσαλία (ATP 250).

Αν και βρέθηκε πίσω με set για 3ο συνεχόμενο αγώνα στο Ντουμπάι, ο Νο2 του ταμπλό βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει ξανά και πανηγύρισε παλικαρίσια πρόκριση επί του Χουρκάτς (Νο11), με 3-6, 7-5, 7-6(5), μετά από 2 ώρες και 25 λεπτά μάχης.

TO THE FINAL!@AndreyRublev97 reaches the 2022 #DDFTennis final, defeating Hurkacz 3-6 7-5 7-6 in a brilliant encounter pic.twitter.com/iIC0g5JX1O

Tennis TV (@TennisTV) February 25, 2022

Στον 15ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του πέρασε ο Ρούμπλεφ, που θα αντιμετωπίσει τον qualifier και Νο123 τενίστα του κόσμου, Γίρι Βέσελι, διεκδικώντας τον 10ο τίτλο του.

Παρά το γεγονός ότι ο Χουρκάτς σέρβιρε 27 άσους και κέρδισε 76/103 πόντους πίσω από το σερβίς του, ο Ρούμπλεφ… κάπως, βρήκε τη λύση και έφυγε θριαμβευτής από το court, εκμεταλλευόμενος 1/7 break points.

ANDREY OUTTA NOWHERE@AndreyRublev97 sealing the set with an incredible point! pic.twitter.com/hIWda8JFDU

Tennis TV (@TennisTV) February 25, 2022

Ο Πολωνός κέρδισε περισσότερους πόντους στο ματς (99 έναντι 96) όμως δεν ήταν ψύχραιμος στις κρισιμότερες στιγμές του ημιτελικού και έφυγε απογοητευμένος από το court, γνωρίζοντας την 1η ever ήττα του από τον Ρούμπλεφ, στην 3η μεταξύ τους συνάντηση.

Ο Ρούμπλεφ έκλεψε την παράσταση και με το μήνυμα που έστειλε αμέσως μετά το ματς, γράφοντας στην κάμερα: “Όχι πόλεμο, σας παρακαλώ”, με αφορμή φυσικά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Ρούμπλεφ, ο 1ος φιναλίστ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα