Ανάμικτα συναισθήματα για τον ειρηνικό Μεντβέντεφ (vids)

Ήταν μια σπουδαία ημέρα στην επαγγελματική καριέρα του Ντανίλ Μεντβέντεφ αλλά και μια μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου, μετά τον πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία.

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος του Ρώσικου τένις στο επαγγελματικό τένις και νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη νίκη επί του Γιοσιχίτο Νισιόκα και την πρόκριση στα ημιτελικά του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο, μίλησε για τα ανάμικτα συναισθήματα που έχει τις τελευταίες ώρες.

Από

τη μια, μεγάλη χαρά για την άνοδο στην κορυφή της ATP και από την άλλη ο προβληματισμός για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του.

Ο Μεντβέντεφ μίλησε για την ανάγκη να επικρατεί ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο και για το πόσο δύσκολο ήταν να αγωνιστεί στο ματς με τον Ιάπωνα, γνωρίζοντας ότι η χώρα του έχει εισβάλει σε μια άλλη χώρα.

“Σαν επαγγελματίας τενίστας, θέλω να προωθήσω την ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο. Παίζουμε σε τόσες διαφορετικές χώρες. Έχω βρεθεί σε διαφορετικές χώρες σαν junior και σαν επαγγελματίας. Δεν ήταν εύκολο να ακούω τις ειδήσεις. Είμαι υπέρ της Ειρήνης.

Ο συμπατριώτης του Μεντβέντεφ και Νο7 στον κόσμο, Αντρέι Ρούμπλεφ, την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά της Μασσαλίας με συμπαίκτη τον Ουκρανό, Ντένις Μολτσάνοφ.

“Αυτό ήταν υπέροχο γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να μείνει ενωμένος κι αυτό είναι το πιο σημαντικό” είπε ο Μεντβέντεφ για τη συνεργασία του Ρούμπλεφ με τον Μολτσάνοφ.

“Αυτές τις στιγμές, καταλαβαίνεις ότι το τένις δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο να αγωνιστώ αλλά είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πάρω τη νίκη. Ήταν μια ημέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα”.

Δέχθηκε απειλές ο Ρούμπλεφ

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται, αποκάλυψε ότι δέχθηκε ορισμένα άσχημα σχόλια στα social media εξαιτίας της κατάστασης στην Ουκρανία.

“Αυτές τις στιγμές καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι μου δεν είναι τόσο σημαντικό. Αυτό που συμβαίνει είναι απαίσιο. Συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να φροντίζουμε τη γη και ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό” είπε ο Ρούμπλεφ.

A message of peace and unity from @AndreyRublev97 amid news of Russia invading Ukraine. pic.twitter.com/vI17RrjgBj

Tennis Channel International (@TennisChanneli) February 24, 2022

The post Ανάμικτα συναισθήματα για τον ειρηνικό Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα