Ντόχα: Δεν σταματάει η Οσταπένκο, κέρδισε και την Κρεϊτσίκοβα

H Γέλενα Οσταπένκο δείχνει πραγματικά ασταμάτητη, καθώς μετά από τα ημιτελικά της Αγίας Πετρούπολης και την κατάκτηση του τίτλου στο Ντουμπάι, η Λετονή βρίσκεται στα προημιτελικά της Ντόχα ύστερα από την επιβλητική νίκη απέναντι στην Νο3 του κόσμου Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα με 6-3, 6-2 σε 73 λεπτά.

Παράλληλα η Νο13 στον κόσμο πήρε ρεβάνς από την Τσέχα για τον αποκλεισμό της από το Australian Open, πριν από μερικές εβδομάδες, φτάνοντας τις 13 νίκες

σε 15 παιχνίδια! 

Η Λετονή αποτέλεσε και πάλι κίνδυνο-θάνατο για το αντίπαλο service εκμεταλλευόμενη τις 5 από τις 9 ευκαιρίες για break με την Κρεϊτσίκοβα να ταλαιπωρείται πίσω από το 2ο service με το ποσοστό της Τσέχας να φτάνει το 22% (6/27), σημειώνοντας μόλις 3 hold (3/8).

Μέσα σε 4 games κρίθηκε το 1ο set με την Οσταπένκο να βρίσκει break (3-1) την Κρεϊτσίκοβα να το παίρνει πίσω άμεσα (3-2), αλλά να δέχεται ένα ακόμα από τη Λετονή (4-2). 

Στο πιο σημαντικό game του set η Οσταπένκο έσωσε 3 break-points προτού φτάσει σ’ ένα μεγάλο hold κάνοντας το 5-2, ενώ λίγο αργότερα κατέκτησε το set με 6-3 στο service της. 

Το 2ο set ξεκίνησε με την κάθε παίκτρια να βρίσκει από ένα break (1-1) και την Κρεϊτσίκοβα αμέσως μετά να παίρνει το προβάδισμα με 2-1. Αυτοί όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο τουρνουά για την Τσέχα. 

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 5-0 από την πλευρά της Οσταπένκο, η οποία φτάνοντας σε ακόμη 2 break έκλεισε το ματς με εμφατικό τρόπο παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκεί θα περιμένει την Ισπανίδα και περσινή φιναλίστ, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Δεν σταματάει η Οσταπένκο, κέρδισε και την Κρεϊτσίκοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα