Ντουμπάι: Ο Σίνερ κέρδισε τον Μάρεϊ και μπήκε 8άδα (vid)

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Γιάνικ Σίνερ κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Ντουμπάι, μετά από την σχετικά εύκολη επικράτησή του απέναντι στον Άντι Μάρεϊ με 7-5, 6-2 σε μία ώρα και 45 λεπτά.

Jannik Sinner takes the win! 7-5, 6-2 @janniksin #DDFTennis #ATP @ATPTour pic.twitter.com/A7duzoW7vD

Dubai Tennis Champs (@DDFTennis)

February 23, 2022

Με αυτή τη νίκη ο Ιταλός πήρε τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από τον Σκωτσέζο τον περασμένο Νοέμβριο στο indoor τουρνουά στη Στοκχόλμη. 

Ο Μάρεϊ, ο οποίος έμεινε από ενέργεια προς το τέλος του 1ου set, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το γεγονός ότι δεν έβρισκε πρώτα service με αποτέλεσμα να χρειαστεί 38 φορές το 2ο κερδίζοντας μόλις 13 πόντους (34%). 

Μια τέτοια συνθήκη αντιμετώπισε στο 110 game του 1ου set, με τον Σίνερ να φτάνει σε ένα καθοριστικό break παίρνοντας προβάδισμα με 6-5 και στη συνέχεια με ένα δύσκολο hold κατάφερε να κλείσει το set

Ο Ιταλός συνέχισε το σερί των κερδισμένων games το οποίο ξεκίνησε από το 4-5 στο 1ο set και έφτασε μέχρι το 2-0 του 2ου set κάνοντας ένα σερί 5-0. 

Ο Μάρεϊ βρέθηκε με break νωρίς στο 2o set, όμως εκεί που ουσιαστικά κρίθηκαν όλα ήταν στο 5ο game εκεί όπου ο Σίνιερ πίεσε αφόρητα τον 34χρονο που για 10 και πλέον λεπτά προσπαθούσε να κλείσει το game

Αρχικά έσωσε 3 break-points, όμως στο 4ο ο Σίνερ έφτασε και σε 2ο break “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη. 

Στους “8” ο Νο10 του κόσμου θα παίξει απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του προερχόμενου από τα προκριματικά Τσέχου, Άλεξ Μολτσάν με 6-3, 6-2. 

Η αναμέτρηση Σίνερ – Χουρκάτς θα είναι μια επανάληψη του περσινού τελικού στο Miami Open με τον Πολωνό να κατακτά τον τίτλο. 

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Ο Σίνερ κέρδισε τον Μάρεϊ και μπήκε 8άδα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα