Ντόχα: Στα προημιτελικά η ασύλληπτη Γκοφ (vid)

Η 17χρονη Κόρι Γκοφ έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Πάουλα Μπαντόσα και με 6-2, 6-3 πέρασε στα προημιτελικά της Ντόχα στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση. 

Η Αμερικανίδα πέρασε το 70% των πρώτων service κερδίζοντας το 77% των πόντων (27/35), ενώ παράλληλα κατάφερε να “σπάσει” 5 φορές το προβληματικό (σήμερα) service της Μπαντόσα που κέρδισε μόλις 60% των πόντων από το 1ο service (26/43) και το 31% από το 2ο (8/26). 

Step counter @CocoGauff | #QatarTennis pic.twitter.com/igtFdm8j3c

wta (@WTA) February 23, 2022

Η Γκοφ ξεκίνησε εντυπωσιακά κατακτώντας τα 3 πρώτα games (2 break), με την Μπαντόσα να παίρνει πίσω το ένα από τα δύο μειώνοντας σε 3-1. Ωστόσο από εκεί και πέρα η Ισπανίδα ήταν αδύνατον να παρακολουθήσει το ρυθμό της Γκοφ που με νέο break έκανε το 5-2 για να κλείσει το set στο δικό της service. 

To 2o σκέλος ξεκίνησε με ένα δύσκολο hold για την Μπαντόσα (1-0), η οποία έμεινε ανταγωνιστική μέχρι το 3ο game όπου και προηγήθηκε με 2-1. Η συνέχεια όμως άνηκε στην Γκοφ που κερδίζοντας τα 5 από τα 6 επόμενα games έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, αλλά και στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Εκεί θα παίξει με τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία από την πλευρά της κέρδισε στα δυο sets την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (Νο17).

Doha debut going well @CocoGauff takes out the No.3 seed Badosa in straight-sets and is into the @QatarTennis quarterfinals! pic.twitter.com/AvSwv3cug1

wta (@WTA) February 23, 2022

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Στα προημιτελικά η ασύλληπτη Γκοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα