Ντανίλ Μεντβέντεφ, η αποκάλυψη των τελευταίων μηνών!

Ο 23χρονος Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέτεφ έχει κάνει “θραύση” τους τελευταίους έξι μήνες στην ATP World Tour όντας ένας από τους πιο σταθερούς τενίστες παρουσιάζοντας διαρκή πρόοδο στο παιχνίδι του!

Από το καλό στο καλύτερο βαδίζει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ!

Ο 23χρονος Ρώσος τενίστας έχει κάνει άλματα προόδου το τελευταίο διάστημα έχοντας κατακτήσει τους προηγούμενος δώδεκα μήνες συνολικά τέσσερις τίτλους εκ των οποίων έναν φέτος στη Σόφια ενώ έχει πετύχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον τενίστα στο

τουρ φέτος (14).

Όταν τον πρωτοείδαμε στο τουρ, υπήρχαν κάποια θέματα σχετικά με τη συγκέντρωση και τη συγκράτηση των νεύρων του, ένα στοιχείο που έχει βελτιώσει θεαματικά το τελευταίο διάστημα μαζί με τα αποτελέσματά του!

Ο Μεντβέντεφ έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και το δείχνει συνέχεια με δηλώσεις του.

“Έχω ένα πλήρες παιχνίδι. Δεν έχω αδύναμα σημεία που μπορείς να με “χτυπήσεις” και να με κερδίσεις. Κάποιες φορές νιώθω ότι οι αντίπαλοι δεν μπορούν να βρουν τρόπο για να με κερδίσουν” αναφέρει με περίσσια πίστη στον εαυτό του.

Δεν ήταν τα πράγματα πάντα έτσι για τον νεαρό Ρώσο και ο προπονητής του, Ζιλ Σερβάρα, στηλιτεύει τις παλιές συνήθεις του Μεντβέντεφ.

“Δεν τον ένοιαζε τίποτα παλιά. Ούτε τα βασικά δεν έκανε στη διατροφή. Η εργατικότητά του ήταν σε χαμηλά επίπεδα”.

“Πλέον έχω αλλάξει. Παλιά νόμιζα ότι θα έμπαινα στο κορτ και με μερικά μεγάλα χτυπήματα θα κέρδιζα το ματς. Δεν ισχύει αυτό και δεν έχω αυτή τη νοοτροπία. Θέλω μόνο να βελτιώνομαι” αναφέρει ο πιο ώριμος πλέον Μεντβέντεφ.

Oι έξι τελικοί στους οποίους έχει αγωνιστεί τον κατατάσσουν δεύτερο στη λίστα των NextGen παικτών (πίσω από τον Σάσα Ζβέρεφ) όσον αφορά στη συμμετοχή σε ματς που κρίνουν τίτλο ενώ έχει να αποκλειστεί σε πρώτο γύρο διοργάνωσης από το περσινό Σινσινάτι!

“Πάντα έκανα μεγάλα όνειρα διότι αισθανόμουν ότι είχα μεγάλο ταλέντο. Όταν άρχισα να παίρνω το τένις στα σοβαρά, έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να βρεθώ στη θέση που είμαι τώρα” καταλήγει ο ταλαντούχος τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ντανίλ Μεντβέντεφ, η αποκάλυψη των τελευταίων μηνών! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα