Ντελ Πότρο: “Δεν θα ξαναγίνω Top10 παίκτης”

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο μίλησε στο ESPN ενόψει της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας στα λεγόμενά του, πως δεν περιμένει να γίνει ξανά Top10 τενίστας…

Ο Αργεντινός “Πύργος” μίλησε για την προσπάθεια που κάνει τους τελευταίους μήνες, ώστε να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, για τις ώρες που πέρασε στο Ταντίλ, όσο ήταν τραυματίας, αλλά και τη συνέχεια της καριέρας του.

Από

όλα όσα είπε, ξεχωρίζουν οι ατάκες του ενόψει της επιστροφής του στο Tour, μιας και όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν περιμένει ότι μπορεί να ξαναπαίξει τένις Top10 παίκτη.

Αναλυτικά:

“Δεν περιμένω από τον εαυτό μου, να γίνω ποτέ ξανά παίκτης του Top10. Δεν είναι καθόλου εύκολο, μετά τα τόσα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισα. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά δεν νομίζω να ανέβω τόσο ψηλά ξανά.

Αυτή την περίοδο αισθάνομαι υγιής, είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω δυνατός, έχω κίνητρο να αποδείξω πολλά στον κόσμο, αλλά όσο μεγαλώνω, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για εμένα.

Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια της αποθεραπείας μου, όντας στη γενέτειρά μου, το Ταντίλ. Οι άνθρωποι εδώ με αγαπάνε πολύ και μου το δείχνουν σε κάθε τους ευκαιρία. Όποτε μπορώ και επισκέπτομαι την πόλη, είμαι πολύ χαρούμενος”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντελ Πότρο: “Δεν θα ξαναγίνω Top10 παίκτης” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα