Μεντβέντεφ: “Θέλω κι άλλους τίτλους”

Αχόρταγος ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, έχει στόχο να κερδίσει πολλά ακόμη τουρνουά

Είναι το πιο hot όνομα, αυτή τη στιγμή, στο παγκόσμιο τένις. Με έξι συνεχόμενους τελικούς, από τις αρχές Αυγούστου και τρία τρόπαια σε αυτή την κούρσα, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μοιάζει ανίκητος το τελευταίο τρίμηνο και η όρεξή του, έχει ανοίξει για τα καλά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο CGTN, ο 23χρονος Ρώσος εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει κι άλλα τρόπαια.

“Στο ξεκίνημα της χρονιάς, ήταν δύσκολο να σκεφτώ ότι θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια πορεία. Είχα φτάσει, ήδη,

κοντά στο Top10 όμως έπρεπε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να διατηρήσω το ίδιο επίπεδο γιατί είναι συχνό φαινόμενο πολλοί παίκτες να ρίχνουν την απόδοσή τους. Υπάρχουν βέβαια και οι Big Three, Big Four μαζί με τον Άντι (Μάρει) που έχουν δείξει μεγάλη σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια.

“Ελπίζω πως θα έχω κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να δω τι άλλο μπορώ να κάνω στην επαγγελματική μου ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω να βρεθώ ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη. Θέλω να κερδίσω περισσότερα τουρνουά. Δεν είναι εύκολο αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω” είπε χαρακτηριστικά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την κατάκτηση του δεύτερου Masters της καριέρας του, στη Σαγκάη, απέσυρε τη συμμετοχή του απ’το Kremlin Cup της πατρίδας του προκειμένου να ξεκουραστεί και να παρουσιαστεί πιο έτοιμος στα τελευταία τουρνουά της σεζόν.

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να αγωνιστεί στο Vienna Open μαζί με τους Ντόμινικ Τιμ, Κάρεν Κατσάνοφ, Ματέο Μπερετίνι και Γκάελ Μονφίς, όντας το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο ενώ στη συνέχεια θα παίξει στο τελευταίο Masters της σεζόν, στο Παρίσι.

Έχει ήδη προκριθεί για το ATP Finals όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ενώ βρίσκεται στην 3η θέση της ATP Race, έχοντας την ευκαιρία να τερματίσει στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της σεζόν, αφήνοντας εκτός Top3 τον Ρότζερ Φέντερερ.

The post Μεντβέντεφ: “Θέλω κι άλλους τίτλους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα