Ντεμπούτο στο Hopman Cup για Τσιτσιπά-Σάκκαρη!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, η Ελλάδα εκπροσωπείται στο Hopman Cup με το εκπληκτικό δίδυμο των Τσιτσιπά-Σάκκαρη που ρίχνονται στη μάχη τα ξημερώματα του Σαββάτου!

To 2002 ήταν η πρώτη και…τελευταία φορά μέχρι φέτος που η χώρα μας συμμετείχε στη, φιλικών προδιαγραφών, διοργάνωση στο Περθ με το δίδυμο Λένα Δανιηλίδου και Βασίλη Μαζαράκη!

Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια “ανομβρίας” για το ελληνικό τένις που επανέρχεται όμως δριμύτερο με δύο, όχι ανερχόμενα

παιδιά πλέον, αλλά καταξιωμένους αθλητές, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη!

Τα δύο Ελληνόπουλα ρίχνονται στη μάχη του Hopman Cup σε δύσκολες ώρες για τα ελληνικά δεδομένα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πρώτη η 23χρονη Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί κόντρα στην Βρετανίδα Κέιτι Μπουλτέρ, Νο97 στον κόσμο, στις 04:00 GR, πριν αναλάβει δράση ο 20χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς επίσης κόντρα σε Βρετανό, τον Κάμερον Νόρι (Νο91) στις 05:30 GR.

Έτσι, θα ξεκινήσει μια εκπληκτική συλλογή εμπειριών για τα δύο Ελληνόπουλα που στην πορεία του τουρνουά θα αντιμετωπίσουν θρύλους του αθλήματος με τη Σάκκαρη να αγωνίζεται κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς και τον Τσιτσιπά κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ντεμπούτο στο Hopman Cup για Τσιτσιπά-Σάκκαρη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα