Ντιμιτρόφ: “Είμαι 100% έτοιμος για μάχες φέτος”

Μετά από μια άκρως απογοητευτική σεζόν, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ δηλώνει πανέτοιμος να τα δώσει όλα στα courts μέσα στο 2019 για να επιστρέψει εκεί που ανήκει…

Σίγουρα το 2018 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ δεν κύλησε όπως θα το ήθελε. Μετά από μια εξαιρετική χρονιά το 2017, ο πολλά υποσχόμενος Βούλγαρος, λύγισε και πάλι στην πίεση και δεν μπόρεσε να δικαιώσει κανέναν, από αυτούς που περίμεναν το βήμα παραπάνω.

Ο “Ντίμι” δεν ήταν ανταγωνιστικός σε κανένα από τα μεγάλα τουρνουά της σεζόν που διανύσαμε, αναγκάστηκε να αλλάξει δυο φορές προπονητή και μπήκε στην

φετινή off-season με όχι και τόσο καλή ψυχολογία.

Η παρουσία του Αντρέ Αγκάσι στην ομάδα του πάντως, φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά, τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο Αμερικανός θρύλος του αθλήματος, που δουλεύει εδώ και λίγους μήνες με τον Ντιμιτρόφ ενόψει της έναρξης του 2019, μάλλον έχει κάνει καλή δουλειά, έχοντας αναπτερώσει το ηθικό του 26χρονου Βούλγαρου.

Ο Ντιμιτρόφ δήλωσε πρόσφατα πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό τη νέα σεζόν, ώστε να επιστρέψει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

“Είμαστε πανέτοιμοι για ότι προκύψει. Αυτό είναι ένα από τα βασικά μηνύματα που μου έχει περάσει ο Αντρέ. Είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε.

Δουλέψαμε όσο θα έπρεπε στην off-season, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις ώστε να ανταπεξέλθεις στο Tour και μπορώ να σας πω πως είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω να το δείξω στο Μπρισμπέιν την επόμενη εβδομάδα”, τόνισε ο Ντιμιτρόφ στην Courier Mail.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντιμιτρόφ: “Είμαι 100% έτοιμος για μάχες φέτος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα