Φρέσκος και ωραίος στον τελικό του Mubadala! – VIDEO

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το κλείσιμο της σεζόν 2018, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του στο Mubadala Championships κερδίζοντας με άνεση τον Κάρεν Χατσάνοφ!

Φρέσκος, ορεξάτος και με τον τρόπο που τελείωσε τη σεζόν 2018, δηλαδή εντυπωσιακός, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το ιδανικό ανεπίσημο ντεμπούτο στη σεζόν 2019!

Κάνοντας ένα εξαιρετικό, για την περίοδο της σεζόν, παιχνίδι, ο 31χρονος Σέρβος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κερδίσει τον άνθρωπο που του στέρησε το Paris Masters το 2018, τον Κάρεν Χατσάνοφ,

τον οποίο και κέρδισε με 6-4, 6-2 για να προκριθεί με άνεση στον τελικό του Άμπου Ντάμπι.

Εκεί που δεν θα είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ αλλά ο Κέβιν Άντερσον που έκανε την μίνι-έκπληξη αποκλείοντας τον Ισπανό τενίστα οπότε ο φετινός τελικός του Mubadala θα είναι ένα remake του τελικού Wimbledon το 2018.

Δίχως κανένα σημείο του παιχνιδιού του να έχει σημάδια “σκουριάς” από τις διακοπές που προηγήθηκαν, ο Νόλε έκανε “δήλωση”, από το πρώτο του κιόλας ματς στη νέα σεζόν, ότι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Το σερβίς εξακολουθεί να δουλεύει στην εντέλεια (μόνη ανορθογραφία το μοναδικό break που δέχτηκε στο ματς στο 5-3 του πρώτου σετ), οι επιστροφές ήταν όπως πάντα κορυφαίες ενώ και το παιχνίδι του από τη βασική γραμμή έδειξε να μην έχει χάσει καθόλου τη δυναμική του.

Η φυσική του κατάσταση ήταν και αυτή σε εξαιρετικά επίπεδα και μέσα σε όλα αυτά ήρθε μια μάλλον κακή εμφάνιση του Χατσάνοφ που δεν έδειξε υπομονή στο παιχνίδι του κάνοντας το ένα αβίαστο μετά το άλλο.

Ο Νόλε θα διεκδικήσει τον τέταρτο του τίτλο στο Άμπου Ντάμπι το Σάββατο ενώ το εντυπωσιακό του στατιστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο συγκεκριμένο τουρνουά ευρισκόμενος στο κορτ!

Η μόνη του ήττα ήρθε με απόσυρση πριν την έναρξη του τελικού με τον Άντι Μάρεϊ τη σεζόν 2015.

Παρασκευή, 28/12: Ημιτελικοί Mubadala Championships

Anderson (S. Africa) beat Nadal (Spain) 4-6 6-3 6-4
Djokovic (Serbia) beat Khachanov (Russia) 6-4 6-2

Κώστας Αϊτάκης

The post Φρέσκος και ωραίος στον τελικό του Mubadala! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα