Ντεμπούτο με νίκη ο Σταν, αποκλείστηκε ο Μεντβέντεφ! – VIDEO

15:51 7/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Φοβερό ντεμπούτο στο Mutua Madrid Open της Ισπανίας πραγματοποίησε ο Στάνισλας Βαβρίνκα, που απέκλεισε στα δυο σετ τον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ. Αντίθετα, αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο ο Ντανίλ Μεντβέντεφ…

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open και επιβλήθηκε του Πιέρ Ιγ Ερμπέρ μετά από μόλις 65 λεπτά αγώνα στην Caja Magica, για να πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του θεσμού.

Ο Ελβετός σούπερ σταρ επικράτησε με 6-3,

6-2 του Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και στη συνέχεια του Ισπανικού Masters θα παίξει με τον πολύ φορμαρισμένο Γκουίντο Πέγια.

Power. Precision. Purpose.@stanwawrinka defeats Pierre-Hugues Herbert 6-2 6-3 to move on at the #MMOpen. pic.twitter.com/fZOoe2ya4p

Tennis TV (@TennisTV) 7 Μαΐου 2019


Ο Πέγια, έκανε την έκπληξη το πρωί της Τρίτης και απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, αποτρέποντας μια ενδεχόμενη μάχη του Βαβρίνκα με τον νεαρό Ρώσο.

Χρειάστηκε μια ώρα και 46 λεπτά για να πάρει την πρόκριση ο Αργεντινός, ο οποίος κέρδισε τον Μεντβέντεφ με 6-2, 1-6, 6-3. Ο Νταβίντ Γκοφάν είπε αντίο επίσης πρόωρα στο Madrid Open, καθώς αποκλείστηκε με ήττα στα δυο σετ από τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Τέλος, ο Χιούμπερτ Χούρκατς κέρδισε τη μάχη των NextGen τενιστών, αποκλείοντας από τον 1ο γύρο τον Άλεξ Ντε Μινόρ, κερδίζοντας με 6-3, 6-4 τον Αυστραλό.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντεμπούτο με νίκη ο Σταν, αποκλείστηκε ο Μεντβέντεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα