Τζόκοβιτς: “Ο Ναδάλ πάντα φαβορί στο χώμα”

11:29 7/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Tην Τρίτη η πρεμιέρα του Νόλε στο Mutua Madrid Open

Μπορεί ο Ράφαελ Ναδάλ να έφτασε στη Μαδρίτη χωρίς τίτλο στο χώμα, για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς θεωρεί ότι ο Ισπανός είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στη Μαδρίτη και σε κάθε άλλο χωμάτινο τουρνουά που παίρνει μέρος.

“Πάντα είναι το Νο1 φαβορί σε κάθε χωμάτινο τουρνουά. Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό και εδώ. Μάλιστα εδώ είναι ακόμα πιο πολύ, αφού αγωνίζεται στο σπίτι του” είπε ο Σέρβος στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

Τζοκοβιτς και Ναδάλ έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στη

Μαδρίτη, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει δύο φορές, μια εκ των οποίων ο επικός ημιτελικός του 2009, μετά από 4 ώρες και 3 λεπτά.

Ο Νόλε δεν ξεκίνησε καλά τη χωμάτινη σεζόν, γνωριζοντας τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο απ’τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ενώ από τότε που κατέκτησε τον 15ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του στη Μελβούρνη, δεν έχει παρουσιαστεί στο peak.

“Τους τελευταίους δύο μήνες δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις, όμως σιγά-σιγά χτίζω και ελπίζω εδώ να παίξω στο καλύτερό μου επίπεδο” είπε.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τρίτης (15:00GR) τον Τέιλορ Φριτζ για το 2ο γύρο του Mutua Madrid Open.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-2h)

The post Τζόκοβιτς: “Ο Ναδάλ πάντα φαβορί στο χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα