Survivor διαρροή 7/5: Έτσι κέρδισαν ταξίδι και burgers videos

15:06 7/5/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor διαρροή 7/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τρίτης (7/5). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το έπαθλο φαγητού. Συγκεκριμένα τα burgers. Δείτε όλα τα videos!

Survivor διαρροή 7/5

Το black is back γίνεται πράξη. Παίρνει σάρκα και οστά. Η μαύρη ομάδα έχει πάρει τα πάνω της

και σαρώνει στο διάβα της. Είναι να μην τη βρει κάποιος απέναντί της αυτή τη στιγμή. Η εξαιρετική κατάσταση της Κατερίνας Δαλάκα, αλλά και η στρατηγική κάνουν τη μαύρη ομάδα να κερδίζει συνεχώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το ξεκίνημα έγινε με το ταξίδι στην Πούντα Κάνα.

bwin Για νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι! 21+

Δείτε τα βίντεο από τα αγωνίσματα.

Master Chef 7/5 spoiler: Αυτός φεύγει απόψε

Στη συνέχεια απόλαυσαν το έπαθλό τους οι μαύροι.

Survivor διαρροή 7/5

Στο τουρκικό κανάλι όμως είχε και δεύτερο αγώνισμα στην προβολή της Δευτέρας. Εκεί οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για να πάρουν τη νίκη σε ένα έπαθλο φαγητού. Αυτό ήταν burgers, πατάτες τηγανιτές και αναψυκτικό. Το παρακολουθήσαμε σε Live μετάδοση και είδαμε πως η μαύρη ομάδα κερδίζει. Παρακάτω έχετε τη δυνατότητα να δείτε και τα βίντεο από τη συγκεκριμένη επικράτηση.

Δείτε τα βίντεο από την επικράτηση των μαύρων στα burger!

bwin Παίξε νόμιμα στοίχημα με καθημερινές προσφορές! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Στη συνέχεια απόλαυσαν το έπαθλό τους. Τα λαχταριστά burgers!



The post Survivor διαρροή 7/5: Έτσι κέρδισαν ταξίδι και burgers videos appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα