Άλλαξε προπονητή η Στίβενς

12:50 7/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Σλόαν Στίβενς μετά από το άσχημο ξεκίνημά της στο 2019, άλλαξε προπονητή, με τον Σβεν Γκρόενβελντ να είναι ο άνθρωπος που την καθοδηγεί τις τελευταίες δέκα ημέρες…

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA διανύει πολύ άσχημη αγωνιστική περίοδο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα… να ψάχνεται για αλλαγές, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

Πρόσφατα, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να παντρευτεί τους επόμενους μήνες με τον διεθνή Αμερικανό ποδοσφαιριστή Γιόζι Άλτιντορ,

ενώ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη της επί της Βικτόρια Αζαρένκα στη Μαδρίτη, αποκάλυψε πως άλλαξε προπονητή.

Όπως η ίδια τόνισε, πλέον νιώθει χαρούμενη, γιατί έχει έναν καλό προπονητή στο πλευρό της και πιστεύει ότι μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο λόγος για τον Σβεν Γκρόενβελντ, ο οποίος παλαιότερα έχει δουλέψει με την Μαρία Σαράποβα, την Καρολίν Βοζνιάκι, την Μόνικα Σέλες και την Μαίρη Πίρς. Αν μη τι άλλο, προπονητής με εμπειρία.

“Κοιτάζω με αισιοδοξία το μέλλον. Θέλω να αρχίσω καλά τη σεζόν. Ξέρω ότι είναι Μάιος, αλλά εγώ τώρα αισθάνομαι πως ξεκινάει για εμένα η νέα χρονιά. Ποτέ δεν είναι αργά, άλλωστε”, επεσήμανε στις δηλώσεις της η Αμερικανίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Στίβενς έχει να υπερασπιστεί 1.527 πόντους στη χωμάτινη αγωνιστική περίοδο. Μόνο η Σιμόνα Χάλεπ έχει να υπερασπιστεί περισσότερος (2.900).

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άλλαξε προπονητή η Στίβενς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα