Ενσωματώνεται στην Εθνική ο Ντουρμισάι - Ενημερώθηκε ότι παίζει!

Στον ...αέρα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς ο επιθετικός του Πανιώνιου πετάει για τη Ζυρίχη προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που βρίσκεται στην Ελβετία.

Οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ θα τον παραλάβουν από τη Ζυρίχη, ενώ η ενημέρωση που έχει ο ίδιος είναι ότι όλα βαίνουν καλώς και θα έχει δυνατότητα να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ματς με τη Βοσνία. Το μόνο που απομένει για να κλείσει και τυπικά το θέμα είναι η τελική απάντηση της ΦΙΦΑ, η οποία αναμένεται τη Δευτέρα.

Το
τεχνικό επιτελείο της "Γαλανόλευκης" αποφάσισε να ενσωματωθεί άμεσα ο Ντουρμισάι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και να μην μεταβεί κατευθείαν στο Σαράγεβο, ώστε να περάσει περισσότερο χρόνο με τους διεθνείς στο Μπαντ Ραγκάζ, αλλά και στην αυριανή πτήση για τη Βοσνία.

Παράλληλα ο Ντουρμισάι θα έχει συνομιλία το βράδυ τόσο με τον Άγγελο Αναστασιάδη, όσο και με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ενώ οι δύο τελευταίοι θα οργανώσουν το πλάνο του αγώνα της Τρίτης με τη Βοσνία, με βάση όσα είδε ο Γιαννακόπουλος στο ματς της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής με αντίπαλο την Αρμενία.

Αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με το Λιχτενστάιν γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μπαντ Ραγκάζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα