Νοκ-άουτ ο Ζβέρεφ! – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του. Ο Γερμανός, έμεινε εκτός Rome Masters μόλις από τον 2ο γύρο, καθώς ηττήθηκε από τον “γηπεδούχο” Ματέο Μπερετίνι…

Μια ώρα και 49 λεπτά χρειάστηκε ο 21χρονος Ιταλός για να αποκλείσει με νίκη στα δυο σετ το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Μπερετίνι έπαιξε φοβερό τένις, εκμεταλλεύτηκε την άσχημη αγωνιστική περίοδο που διανύει ο Γερμανός και υπερκέρασε το εμπόδιο του 22χρονου με 7-5,

7-5, έχοντας το κοινό της Ρώμης στο πλευρό του.

Unforgettable!

Italy’s Matteo Berrettini stuns world No.5 Alexander Zverev 7-5 7-5 for his first career Top 10 win in Rome. #ibi19 pic.twitter.com/lQzEZik83E

Tennis TV (@TennisTV) 14 Μαΐου 2019


Με τα χειρότερα δυνατά εφόδια πηγαίνει ο Ζβέρεφ στο φετινό Roland Garros, μιας και μετράει μόλις πέντε νίκες σε 11 ματς φέτος στο χώμα, έχοντας να επιδείξει τις πορείες του μέχρι τα προημιτελικά σε Μόναχο και Μαδρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με αυτή την ήττα ο “Σάσα” θα κινδυνέψει να πέσει εκτός Top5 την επόμενη εβδομάδα, εφόσον οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Κέι Νισικόρι προχωρήσουν αρκετά στην διοργάνωση.

Ο Μπερετίνι στον επόμενο γύρο θα παίξει κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης του Ντιέγκο Σβάρτζμαν με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Συνεχίζουν Τσίλιτς και Κατσάνοφ

Μαρίν Τσίλιτς και Κάρεν Κατσάνοφ δεν ακολούθησαν το άσχημο παράδειγμα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και συνεχίζουν στο Masters της Ρώμης.

Ο Κροάτης αρχικά, απέκλεισε τον Ιταλό Αντρέα Μπάσο με 6-1, 7-5 και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ.

Ο Ρώσος από την πλευρά του, κέρδισε το ντέρμπι με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, θέτοντας νοκ-άουτ τον Ισπανό με 5-7, 6-4, 6-2.

ATP INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νοκ-άουτ ο Ζβέρεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα