Survivor αυτοκίνητο διαρροή 14/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός κερδίζει!

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 14/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τρίτης (14/5). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το έπαθλο του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα τον παίκτη που το κερδίζει.

Γνωρίζουμε το μέγεθος που έχει το ενδιαφέρον στα αγωνίσματα με έπαθλο το αυτοκίνητο. Γι΄ αυτό και προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στα

όσα μεταφέρουμε. Προσπαθούμε να τσεκάρουμε ξανά και ξανά τις πληροφορίες μας σε ότι έχει να κάνει με το έπαθλο του αυτοκινήτου. Είναι ίσως μετά την ασυλία το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Άντε και την αποχώρηση.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 14/5

Αφού σας ενημερώσαμε πρώτα ποια είναι η ομάδα που κερδίζει, το διασταυρώσαμε και με τον παίκτη που θα κερδίσει. Η άσπρη ομάδα είναι η νικήτρια λοιπόν.

Μάλιστα νωρίτερα είχαμε την ενημέρωση πως ο παίκτης που κερδίζει το αυτοκίνητο είναι Ελληνας! Γι’ αυτό και αναφέραμε πως οι Έλληνες παίκτες μειώνουν και κάνουν το 5-4 στα αυτοκίνητα. Σταματούν μάλιστα ένα σερί τριών διαδοχικών τουρκικών νικών! Τα δικά μας παιδιά είναι που θα πανηγυρίσουν δηλαδή το 9ο αυτοκίνητο από το Survivor.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Survivor αυτοκίνητο διαρροή 14/5

Δεν παίζουμε με τέτοια ζητήματα. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τις πληροφορίες που σας δίνουμε. Ειδικά όταν μιλάμε για το αυτοκίνητο. Αυτό το κερδίζει η Αφροδίτη Σκαφίδα! Σας το λέμε με βεβαιότητα! Η Αφροδίτη παίρνει το αυτοκίνητο.

Master Chef spoiler 14/5: Ποιος αποχωρεί απόψε

Μη χάνεις ανάρτηση. Ολα βγαίνουν πρώτα ΕΔΩ!Το τρέιλερ απο όσα θα δούμε απόψε…

The post Survivor αυτοκίνητο διαρροή 14/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός κερδίζει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα