Νισικόρι: ”Να παίξω ακόμη πολλά χρόνια όπως οι Big 3”

17:23 4/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Κέι Νισικόρι έχοντας ένα βεβαρημένο ιστορικό από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί πια να επανέλθει πλήρως παίζοντας ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Ο 31χρονος Ιάπωνας, άλλοτε Νο4 στο κόσμο, έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι ικανός να παίξει τένις σε υψηλό επίπεδο και να κοντράρει κορυφαίος αθλητές του χώρου.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Νισικόρι θα μπορούσε να είχε κατακτήσει είτε έναν τίτλο Masters, είτε ένα Grand Slam, ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί που προέκυψαν κατά

τη διάρκεια της καριέρας του, τον επηρέαζαν αρκετά.

”Είχα πολλούς τραυματισμούς, δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή δεν προφυλάχθηκα κάποιες φορές.

”Όταν τραυματίζομαι, απλά κοιτάζω μπροστά και προσπαθώ να επανέλθω το συντομότερο. Είχα αρκετούς τραυματισμούς, σίγουρα δεν ήταν εύκολοι στο να τους διαχειριστώ, ωστόσο χαίρομαι που επέστρεψα και βρίσκομαι στο Ρότερνταμ, έχοντας το δικαίωμα να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο.

”Όταν δουλεύεις σκληρά στο court, αλλά και στο γυμναστήριο, τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα επιβραβευθείς για αυτό,” επισήμανε ο Νισικόρι.

Ο Νο45 στο κόσμο αυτή τη στιγμή, μίλησε και για το στόχο που έχει θέσει, που δεν είναι άλλος από το να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο για αρκετά ακόμη χρόνια.

”Πάντα πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά που έχω μπροστά μου θα είναι η καλύτερη για εμένα. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω δυνατότερος μετά το χειρουργείο, αλλά έχοντας την εμπειρία, πιστεύω ότι δεν είμαι τόσο μεγάλος και μπορώ να παίξω αρκετές ώρες, χωρίς να κουράζομαι, δεν νιώθω επηρεασμένος,” σημείωσε ο 31χρονος τενίστας.

”Ελπίζω να καταφέρω να παίξω ακόμη πολλά χρόνια, όπως το κάνουν στον μέγιστο βαθμό, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ράφαελ Ναδάλ. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι αρκετά καλή για εμένα.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Νισικόρι: ”Να παίξω ακόμη πολλά χρόνια όπως οι Big 3” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα