Ιβανίσεβιτς: “Ποτέ δεν ξεγράφεις τον Φέντερερ” – VIDEO

15:58 4/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση μετά το περσινό Αυστραλιανό όπεν και ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς σε δηλώσεις του προειδοποίησε τους πάντες να μην τον ξεγράφουν. Πρέπει να αναφερθεί πως ο Ελβετός προέρχεται από διπλή χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Πολλοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι ο Ρότζερ θα συναντήσει πολλές δυσκολίες κατά την επιστροφή του. Ωστόσο, ο Ιβανίσεβιτς, ο οποίος προπονεί το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

“Έχω παίξει εναντίον του Ρότζερ Φέντερερ

και έχω προπονηθεί μαζί του. Ένα πράγμα που διδάχθηκα είναι ότι δεν πρέπει να τον ξεγράφεις ποτέ, επομένως δεν θα το κάνω τώρα”, δήλωσε ο 49χρονος Κροάτης στο Tennis Majors.

“Είναι πάντα επικίνδυνος, ιδιαίτερα στο Wimbledon και σε μικρότερο βαθμό στο US Open. Εάν παίζει, αυτό σημαίνει ότι είναι απόλυτα έτοιμος και όταν είναι στο εκατό τοις εκατό του, είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος”.

Ο Ιβανίσεβiτς έχει αντιμετωπίσει δύο φορές ως παίκτης τον Ελβετό, ωστόσο και στις δύο αναμετρήσεις σε Λονδίνο και Μιλάνο ηττήθηκε με 3-0 σετ. Το Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη θα πατήσει και πάλι γήπεδο, στο 250αρι τουρνουά της Ντόχα (8-13 Μαρτίου).

Γιάννης Μαύρος

The post Ιβανίσεβιτς: “Ποτέ δεν ξεγράφεις τον Φέντερερ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα