Ζβέρεφ: “Οι επιστροφές του Τζόκοβιτς είναι αδιανόητες”

14:31 4/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος “returner” στο τένις. Ο Γερμανός τενίστας ανέφερε επίσης πως όσο καλά και αν σερβίρει ο ίδιος, το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη θα βρει τον τρόπο να του επιστρέψει την μπάλα.

Παρά τα προβλήματα με το δεύτερο σερβίς του, ο Ζβέρεφ έχει αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους server στο ATP Tour τον τελευταίο χρόνο.

Ήταν

ιδιαίτερα εντυπωσιακός σε αυτό το κομμάτι (στο σερβίς) στο Αυστραλιανό Όπεν, μέχρι που συνάντησε τον Τζόκοβιτς στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

“Έχω αγωνιστεί απέναντι του αρκετές φορές. Μπορώ να σερβίρω με 235 χλμ/ώρα στο σημείο που πρέπει για να πάρω τον πόντο, όμως εκείνος για κάποιο λόγο τοποθετεί τη ρακέτα του ακριβώς εκεί και μου επιστρέφει την μπάλα”, δήλωσε ο Ζβέρεφ στο Head.

“Δεν ξέρω πώς το κάνει. Δεν ξέρω αν το διαβάζει ή αν ξέρει που σερβίρω. Δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει το μυαλό μου, αλλά η επιστροφή του είναι ταχύτερη από το σερβίς μου κάθε φορά. Είναι απίστευτο. Είναι αδιανόητο”.

The experts have voted for the best return player on Tour.

Who have you got?@DjokerNole, @andy_murray, @dieschwartzman, or __________ pic.twitter.com/bIBzDJ4xdT

HEAD Tennis (@head_tennis) March 3, 2021

Γιάννης Μαύρος 

The post Ζβέρεφ: “Οι επιστροφές του Τζόκοβιτς είναι αδιανόητες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα