Νίκησαν οι “μεγάλες” στο Μεξικό – VIDEO

09:31 3/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Τρία πρώην Νο1 της WTA, πραγματοποίησαν επιτυχημένη πρεμιέρα στο Abierto Seguros του Μοντερέι

Πλούσια δράση είχε την Τρίτη το πρόγραμμα του hard court τουρνουά που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Μοντερέι του Μεξικού.

Οι Μεξικανοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τένις σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς τα τρία πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντζελίκ Κέρμπερ, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Βικτόρια Αζαρένκα, πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας της διοργάνωσης.

Η

Μουγκουρούθα, Νο2 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση της lucky loser Έλενα-Γκαμπριέλα Ρούσε με 6-4, 7-6(4).

Το Νο19, πλέον, της WTA, ανέτρεψε διπλό break της αντιπάλου της στο εναρκτήριο σετ ενώ επέστρεψε δύο φορές από break κάτω στο 2ο για να φτάσει στη νίκη επί του Νο230 στον κόσμο, μετά από 1 ώρα και 44 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο, την 25χρονη Ισπανίδα περίμενε η Μαργκαρίτα Γκασπαριάν.

Λίγο πιο ελεγχόμενο ήταν το έργο της Αντζελίκ Κέρμπερ, με το Νο1 του ταμπλό να επικρατεί 7-6(4), 6-2 της qualifier Τσέχας, Κριστίνα Κούτσοβα, σφραγίζοντας το ραντεβού στο 2ο γύρο με την επίσης Τσέχα, Καρολίνα Μούτσοβα.

Τέλος, η Βικτόρια Αζαρένκα Νο5 του ταμπλό και Νο67 στον κόσμο, κέρδισε με 6-4, 6-2 την qualifier Γιαπωνέζα, Μίγιου Κάτο και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζαρίνα Ντίγιας για μια θέση στα προημιτελικά του θεσμού.

ABIERTO GNP SEGUROS DRAW | OOP (-9h)

The post Νίκησαν οι “μεγάλες” στο Μεξικό – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα