Ναδάλ: “Θα συνεχίσω να παλεύω”

19:59 5/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ, λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του 22ου Grand Slam τίτλου της καριέρας του, αποθεώθηκε από το γαλλικό κοινό και στην ομιλία του κατά την απονομή του τροπαίου, αποκάλυψε πως δεν έχει στα σχέδιά του, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση άμεσα.

Ο 36χρονος Ισπανός, έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει το τένις μετά το τέλος του φετινού Roland Garros

και τόνισε, πως θα συνεχίσει να παλεύει και να αγωνίζεται στα courts.

Φυσικά, επεσήμανε πως δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, υπονοώντας, πως δεν μπορεί να ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι το πόδι του τους επόμενους μήνες. Πάντως, θα τον ξαναδούμε στα courts, αυτό είναι το σίγουρο, μιας και το ματς με τον Ρουντ δεν ήταν το τελευταίο της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αρχικά, Κάσπερ, είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που έπαιξα μαζί σου έναν τελικό Roland Garros. Είσαι φοβερός, θέλω να σε συγχαρώ για τη σπουδαία καριέρα που διανύεις και ειδικά για τις δυο αυτές εβδομάδες εδώ στο Παρίσι.

Συγχαρητήρια σε σένα και την οικογένειά σου, τα πηγαίνετε περίφημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον.

Είναι απίστευτα αυτά που πετυχαίνουμε φέτος και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την ομάδα μου που βρίσκεται εδώ. Όλα αυτά τα χρόνια παλεύετε μαζί μου και χωρίς εσάς τίποτε δεν θα ήταν εφικτό.

Ειδικά, μετά από δύσκολες στιγμές και τραυματισμούς, που με υποστηρίζατε συνεχώς. Ήσασταν δίπλα μου πάντοτε και αυτό είναι ξεχωριστό, γιατί χωρίς εσάς, θα είχα αποσυρθεί από το τένις πριν πολύ καιρό.

Ευχαριστώ όλους όσοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να διεξαχθεί το τουρνουά. Είναι το κορυφαίο τουρνουά στον κόσμο και ευχαριστώ τους πάντες που εμπλέκονται στη διεξαγωγή του. Τα πηγαίνετε τέλεια. Για εμένα είναι πάντοτε όμορφο να βρίσκομαι εδώ, με κάνετε να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σπίτι μου και σας χρωστάω πολλά ευχαριστώ.

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω. Δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα βρίσκομαι σε αυτή τη θέση στα 36 μου, παίζοντας ακόμη έναν τελικό στο αγαπημένο μου γήπεδο. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα και με βοηθάει να συνεχίσω την προσπάθεια.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως θα προσπαθήσω να συνεχίσω να παλεύω, για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Σας ευχαριστώ”.

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: “Θα συνεχίσω να παλεύω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα