Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά στη Στουγκάρδη (draw)

13:19 5/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρίσκεται ήδη στη γερμανική πόλη όπου θα συμμετάσχει με wild card στο τουρνουά Boss Open τόσο στα μονά όπου έχει τοποθετηθεί στο Νο1 του ταμπλό, όσο και στα διπλά όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. 

pic.twitter.com/Q0TEXcgZQE

— (@SUNNY8X) June 4, 2022

Ο Έλληνας παίκτης, που επιστρέφει σε warm-up τουρνουά στο γρασίδι μετά από το 2019, θα αγωνιστεί στο

250άρι τουρνουά το οποίο μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τον 23χρονο, όπως έδειξε η κλήρωση του Σαββάτου (4/6). 

Ο Τσιτσιπάς θα περάσει bye από τον 1ο γύρο, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει πιθανόν τον Αμερικανό και Νο62 του κόσμου, Μαξίμ Κρεσί τον οποίον αντιμετώπισε και στο US Open του 2020 επικρατώντας στα 3 sets. 

Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά θα βρει μπροστά του λογικά τον Άντι Μάρεϊ σε μια επανάληψη του επεισοδιακού αγώνα στο περασμένο US Open με τον Βρετανό πάντως να έχει ήδη μια εβδομάδα αγώνων στο γρασίδι, ωστόσο η πορεία του σταμάτησε χθες στα ημιτελικά του Surbiton Trophy (ATP Challenger) γνωρίζοντας την ήττα από τον Αμερικανό Ντένις Κούντλα στα 3 sets. 

Στα ημιτελικά τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Νικ Κύργιο ποτ επιστρέφει στο Tour μετά από την αποχή του από τη χωμάτινη σεζόν (έπαιξε σε μόλις ένα τουρνουά), είτε τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος είχε κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση πέρσι στο Wimbledon φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. 

Σε μια πιθανή συμμετοχή στον τελικό ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να παίξει (πάντα θεωρητικά) είτε με τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος επίσης είχε κάνει μια τρομερή εμφάνιση πέρσι στο Λονδίνο για να λυγίσει στα ημιτελικά από τον μετέπειτα νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς, είτε με τον φιναλίστ του Wimbledon, Ματεό Μπερετίνι στο πρώτο τουρνουά του Ιταλού μετά από την επέμβαση που έκανε στο χέρι και τον άφησε εκτός για όλη τη χωμάτινη σεζόν. 

Στα διπλά τα αδέρφια Τσιτσιπά θα παίξουν στον 1ο γύρο κόντρα στους Γκόναρσον (Σουηδία) και ΜακΛάχλαν (Ιαπωνία), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξουν με τους νικητές από την αναμέτρηση Μπράουν (Τζαμάικα)/Κινγκ ((ΗΠΑ) με τους Χουρκάτς (Πολωνία)/Πάβιτς (Κροατία). 

Το Boss Open θα διεξαχθεί το διάστημα 6-12 Ιουνίου

BOSS OPEN MEN’S SINGLES DRAW l DOUBLE DRAW | OOP (-1h)

The post Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά στη Στουγκάρδη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα