Ναδάλ: “Ο Κάρλος μου θυμίζει εμένα στα νιάτα μου” (vid)

Κοινά στοιχεία, όσον αφορά την ταπεινότητα, τον ενθουσιασμό, τα σωματικά προσόντα και την προσήλωση που δείχνει από νεαρή ηλικία, βρίσκει ο Ράφαελ Ναδάλ στον Κάρλος Αλκαράθ.

Οι δύο Ισπανοί θα αναμετρηθούν στον σπουδαίο ημιτελικό του Σαββάτου στο BNP Paribas Open και ο 35χρονος από τη Μαγιόρκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ανερχόμενο συμπατριώτη του, μετά τη νίκη στα τρία σετ επί του Νικ Κύργιου στον πρώτο προημιτελικό.

“Δεν

έχει ζητήσει τις συμβουλές μου. Έχει σπουδαία ομάδα δίπλα του. Νομίζω ότι είναι ασταμάτητος. Έχει όλα τα στοιχεία, το πάθος, είναι ταπεινός και δουλεύει σκληρά. Είναι ωραίος τύπος. Μου θυμίζει πολύ δικά μου χαρακτηριστικά όταν ήμουν εγώ 17, 18 ετών. Έχει το πάθος, το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα είναι ένας σπουδαίος αντίζηλος τώρα και για τους επόμενους μήνες.

Είναι σπουδαίο που έχουμε ένα νέο αστέρι από τη χώρα μου. Για τους φίλους του τένις είναι σπουδαίο να βλέπουν έναν νέο τενίστα να παλεύει για τους πιο σημαντικούς τίτλους για τα επόμενα πολλά χρόνια. Είναι σπουδαίος τύπος, μου αρέσει και του εύχομαι τα καλύτερα. Ίσως όχι για αύριο που παίζουμε μαζί αλλά για τη συνέχεια (γέλια)” είπε χαρακτηριστικά ο Ράφαελ Ναδάλ που θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον Αλκαράθ, μετά την εύκολη νίκη του στο Madrid Masters 2021.

Ναδάλ και Αλκαράθ προπονήθηκαν μαζί πριν την έναρξη του BNP Paribas Open και πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι, στον πρώτο Masters ημιτελικό καριέρας για τον 18χρονο από τη Μούρθια.

Ο Ναδάλ αναφέρθηκε και στον Νικ Κύργιο, με αφορμή το περιστατικό με τη ρακέτα που πέταξε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας και παραλίγο να χτυπήσει ένα ball kid.

“Δεν το είδα το περιστατικό και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Υπάρχει η διοργάνωση που έχει την ευθύνη. Έχω καλή σχέση με όλους τους παίκτες. Ο κόσμος πιστεύει λανθασμένα ότι εγώ και ο Νικ μισούμε ο ένας τον άλλον. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεν τον μισώ καθόλου. Κατά κάποιον τρόπο, τον συμπαθώ. Όταν ξεπερνάς κάποιες γραμμές, τα πράγματα γίνονται δύσκολα”.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Ναδάλ: “Ο Κάρλος μου θυμίζει εμένα στα νιάτα μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα