Ναδάλ: “Ήταν μια σημαντική ημέρα για μένα” (vid)

14:51 2/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο 2ο set, ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε με νίκη στα courts επικράτωντας του Ντόμινικ Τιμ με 7-5, 6-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Brisbane International και δείχνοντας ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικός. 

“Σήμερα ήταν ειλικρινά μια συναισθηματικά σημαντική

ημέρα για μένα μετά από τα πιο δύσκολα χρόνια της καριέρας μου στο τένις.”, είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ναδάλ

“Είχα την ευκαιρία να επιστρέψω μετά από ένα χρόνο και να παίξω μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό και να αγωνιστώ, νομίζω, σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτή ή πρώτη μέρα μας κάνει όλους υπερήφανους. Εμένα, την ομάδα μου, την οικογένειά μου που ήταν εκεί κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου.”

“Το 1ο set ήταν ισοδύναμο. Σερβίραμε και οι δύο καλά και μπόρεσα να κάνω εκείνο το break στο 6-5 όπου έκανε τη διαφορά. Ειλικρινά ξέρω ότι ο Ντόμινικ έχει περάσει δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς, οπότε χαίρομαι που τον βλέπω στο γήπεδο και του εύχομαι τα καλύτερα τη φετινή σεζόν.”

“Η υποστήριξη είναι πολύ σημαντική, ειδικά τις δύσκολες στιγμές.”, απάντησε ο Ναδάλ όταν ρωτήθηκε για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο box του. “Ειχα την ευκαιρία να λάβω χιλιάδες μηνύματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το να έχω παράλληλα υπέροχους ανθρώπους γύρω μου κάθε μέρα αναμφίβολα κάνει τη διαφορά. Μου έλλειψε να είμαι υγιής, μου έλλειψε να νιώθω ανταγωνιστικός και να παίζω μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό.”

The post Ναδάλ: “Ήταν μια σημαντική ημέρα για μένα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα