Μπρίσμπεϊν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα! (vids)

13:02 2/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Μπορεί ο Ράφα Ναδάλ να μετρούσε περίπου ένα χρόνο μακριά από τα courts, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε στον 37χρονο Ισπανό να κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στην ενεργό δράση κερδίζοντας τον Ντόμινικ Τιμ με 7-5, 6-1 μετά από 90 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Brisbane International γνωρίζοντας την αποθέωση από το αυστραλιανό κοινό. 

Game, set & match Nadal

The moment @RafaelNadal defeated Thiem in his comeback match!#BrisbaneTennis pic.twitter.com/qRTnw7pajA

Tennis TV (@TennisTV) January 2, 2024

Ο Ναδάλ, μετά από ένα “σφιγμένα” και νευρικό (λογικό) 1ο set, στο 2ο ήταν πραγματικά ασυγκράτητος παραχωρώντας μόλις ένα game στον Αυστριακό και παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις. 

Ο Ισπανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κερδίζοντας το 88% των πόντων πίσω από το πρώτο service (23/26), αλλά και το 80% στο δεύτερο (12/15) δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break-point, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλευτηκε τις 3 από τις συνολικά 6 ευκαιρίες για break. 

"That is amazing"

Great start for @RafaelNadal @BrisbaneTennis | #BrisbaneTennis pic.twitter.com/AjuuGTXhlq

ATP Tour (@atptour) January 2, 2024

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πίσω από το service τους, με τον Ναδάλ ωστόσο να απειλεί στο πιο καθοριστικό σημείο (12ο game) και μετά από τρία break-points να φτάνει στο break, αλλά και στην κατάκτηση του 1ου set

Από εκεί και πέρα είδαμε Ναδάλ από τα…παλιά. Ο Ισπανός ήταν παντού στο court, έβγαλε ένταση, ενέργεια, πήρε σπουδαία ράλι, έτρεξε αρκετά και παραχωρώντας μόλις 4 πόντους πίσω από το service του και κάνοντας break και τις δύο ευκαιρίες του (2-0, 5-1) έφτασε στη νίκη, την πρώτη του μετά από εκείνη στις 16 Ιανουαρίου του 2023 για τον 1ο γύρο του Australian Open, που τον έφερε στην επόμενη φάση του τουρνουά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ασλάν Καράτσεφ και Τζέισον Κούμπλερ που αγωνίζονται στο πρόγραμμα της Τρίτης. 

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Μπρίσμπεϊν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα! (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα